FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Jak na riječima

VIDEO Gorostasni Amerikanac prijeti 'Cro Copu': Smrskat ću ga u ringu!

Mirko Filipović se noćas od 2.30 bori u Los Angelesu na Glory 17 priredbi protiv Jarrella Millera, kojeg je hrvatski borac pobijedio na K-1 WGP-u u Zagrebu prošle godine.

Mirko Filipović godinu nije započeo pobjednički iako je prema svemu viđenom trebalo biti tako. Gorak okus poraza od Bonjaskog Mirko želi isprati protiv starog znanca Jarrella Millera. Gorostasnog Amerikanca koji je prije Grand Prixa u Zagrebu 2013. više briljirao na riječima nego kvalitetom u ringu.

Cro Cop vs Jarrell Miller: Glory 17 UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr!

''Njegov sam obožavatelj, ali kada čujem to zvono u ringu smrskat ću ga. Definitivno je izabrao pogrešnog protivnika'', prijeti Miller, a „Cro Cop“ uzvraća:

''Može on pričati što god hoće, da ću ga ja prebiti, da je umro od straha, da će on mene prebiti, ma tako mi je sve jedno što priča.''

I ovih dana je Miller nudio istu sliku, klasični američki show program na jeziku. No Mirko je preiskusan da bi se navukao na verbalne prijetnje. Amerikanca, koji u borbama dosta forsira klinč i gotovo samo boks, Mirko već upisao u svoju bogatu riznicu pobjeda.

''On ima neki svoj stil, ne mislim da je loš dečko. Jedini poraz u karijeri je zabilježio protiv mene'', kaže „Cro Cop“.

Miller je šest centimetara viši od „Cro Copa“ i osjetno teži. Naš borac iza sebe ima 30 kickboksing borbi u karijeri protiv najvećih imena i 22 pobjede. Miler 21 pobjedu i zagrebački poraz od Mirka.

Gledatelji Nove TV i OYO.hr-a u izravnom će prijenosu prije Mirkove borbe vidjeti i onu u lakoj kategoriji između Andyja Ristieja i Kya Hollenbecka. Riste nam je najpoznatiji po spektakularnoj borbi u zagrebačkoj Areni kada je nakon čudesnog preokreta izgubio od sjajnog Davita Kirije.

Prije te dvije borbe vidjet ćemo i jednu polufinalnu iz turnira u pero lakoj kategoriji.

Glory 17, preliminarni dio – UŽIVO Nova TV i OYO.hr od 2.30

Cro Cop – Jarrell Miller

Andy Ristie Ky Hollenbeck

Shane Oblonsky vs. Marcus Vinicius

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider