FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC spustio Floydu

Umišljeni Mayweather "pljunuo" McGregora, a ovaj mu nije ostao dužan!

Zakuhala se situacija na relaciji Floyda Mayweathera, Conora McGregora i predsjednika UFC-a Dane White...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je uništio Eddieja Alvareza unutar dvije runde UFC-ovog eventa 205 u borbi za naslov prvaka u lakoj kategoriji hvalospjevi na račun Conora McGregora ne prestaju. Samoprozvani vladar ovog sporta "natjerao" je novinare na razne usporedbe, pa čak i one s velikim Muhammadom Alijem. Netko ga je usporedio i s umirovljenim Floydom Mayweatherom, a to se američkom boksaču nije nimalo svidjelo.

"Nisam znao da je Conor McGregor neporažen. Nisam znao da je 20 godina vladao MMA-om kao neporaženi svjetski prvak u pet različitih kategorija. Tako da pretpostavljam kako mi otkrivate nešto novo jer govorite da je on Floyd Mayweather MMA-a. Je li on ikad u jednoj večeri zaradio 300 milijuna, 100 milijuna ili možda 70 milijuna dolara?", rekao je u razgovoru za TMZ.

"Nemojte ga uspoređivati sa mnom. To je samo pokazatelj nepoštovanja prema meni. Ja sam živuća legenda. Boksu sam dao godine i godine teškog rada – krv, znoj i suze. Ja sam slon, a on je mrav. Slon ne vidi mrave. Ja radim svoj posao, ostavio sam nasljedstvo iza sebe i nemam namjeru odgovarati na pitanja vraćam li se u ring. Neka Conor nastavi raditi što on radi", zaključio je Amerikanac.

TMZ je već idućeg dana ulovio McGregora na ulici i pitao ga što ima za reći na Floydovu rečenicu o slonu i mravu.

"Neka mi to dođe reći u lice", poručio je kratko Irac i ušao u auto.

Oštriji je, daleko oštriji bio predsjednik UFC-a Dana White koji je stao u obranu svoje "zlatne koke".

"Conor McGregor… kada vas taj dotakne idete na spavanje. Floyd također uspavljuje ljude, ali sa svojim borilačkim stilom, ne udarcima. Znate li kada on nokautira ljude? Onda kad ga ne gledaju. Samo pogledajte borbu s Victorom Ortizom. McGregor je tek na početku. Njemu je 28 godina. Floyd može pričati o Conoru što god poželi, ali njega čak i drugi borci trebaju poštovati. On je poseban, Floyd nije nikad došao ni blizu onoga što Conor radi drugim borcima", raspalio je jako i oštro White po Amerikancu.

Čini se da je Mayweather odustao od bilo kakvog vraćanja u ring i da nećemo gledati meč koji bi vjerojatno bio najgledaniji svih vremena i koji bi porušio apsolutne sve rekorde gledanosti, zarade. A možda je sve to samo predigra...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider