FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Neostvaren toliko željeni meč

Legendarni Fedor otkrio zašto nikad nije nastupio u UFC-u

Puno je MMA fanova na svijetu koji žale zbog toga što nikad nije došlo do toliko željenog meča Fedora Emelianenka i Brocka Lesnara…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ruski velikan nikad nije nastupio u UFC-ovom kavezu, a mnogi će danas reći kako je to jedan od najvećih, ako ne i najveći borac svih vremena koji nije ušao u oktogona Dane Whitea.

Fedor je ovih dana u jednom intervjuu otkrio koji je glavni razlog zbog čega nije došao u UFC, ali je isto tako dao i predviđanje velikog okršaja između Caina Velasqueza i Juniora dos Santosa.

"Sve je bila u rukama Dane Whitea, barem ja to tako vidim. Imao sam u tom razdoblju osjećaj kao da me mrzi, stalno nas je vrijeđao, rekao je zaista puno toga o nama, a od realizacije nije bilo ništa. Bilo je samo puno priča", objasnio je ruski borac.

"Velasquez se samo mora držati svoje uobičajene taktike i stići će do nove pobjede. On ima odličnu tranziciju i to mu je velika prednost, vidi se da je on borac koji razmišlja tijekom borbe i jako mi se sviđa. Smatram ga najboljim borcem u UFC-u", zaključio je legendarni Fedor.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider