FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Budi i ti dio MMA povijesti

Izbornik Srbije: Slobodan prolazi prvi krug, u Zagrebu očekujem spektakl!

Španjolac Jordi Vinyals u srednjoj kategoriji na prvom eventu Europske MMA lige snage će odmjeriti sa srpskim borcem Slobodanom Jankovićem.

Izbornik MMA reprezentacije Španjolske, Ramon Boixader za svoje dečke tvrdi da su sjajni u stojci, garantira zanimljive borbe i očekuje siguran prolaz Vinyalsa. Njegov srpski MMA kolega ne bi se s tom zadnjom opaskom složio.

''Od prvog nastupa srpske MMA reprezentacije očekujemo uspješan start i prolaz u drugo kolo Europske MMA lige. Ovo ne kažem iz razloga mog položaja u Serbian MMA TOP TEAM, već sagledavam stvari realno. Pripreme Slobodana Jankovića teku po unaprijed utvrđenom rasporedu te bez povreda ili nekih drugih otežavajućih okolnosti. Sam Slobodan, kao čovjek i kao borac jako je posvećen svom cilju, a lična skromnost i samodisciplina mu sigurno u tome uvelike pomažu. U Zagrebu očekujem spektakl slobodne borbe'', izjavio je srpski MMA izbornik Saša Vulović.

Prvi event prvog kruga Europske MMA lige na rasporedu je 8. veljače 2014., Cibona će ovog puta biti dom odvažnih europskih gladijatora. Ne sumnjamo da će srpski navijači doći podržati svog MMA predstavnika, u Draženovom domu uskoro će ponovno postati vatreno.

Pet kategorija, pet boraca koji brane boje svoje zemlje, MMA 'bitke' mogu početi! 16 europskih država dio je najvećeg MMA podviga na tlu Europe. Dvorana Dražena Petrovića postaje dom odvažnih europskih gladijatora.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas prvi krug Europske MMA lige koji će se održati 8. veljače u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

16 država. Jedan kavez. Jedan pobjednik. Povijest pišu pobjednici.

Budi i ti dio MMA povijesti!

Neka igre MMA lige počnu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider