FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nasljednik GPS-a

Iskoristio priliku života: Nakon rata u oktogonu poznat novi kralj velter kategorije!

Donedavni kralj velter kategorije Georges St-Pierre odstupio je s trona nakon svoje posljednje borbe i tu se otvorila prilika života dvojici boraca…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za status njegovog nasljednika borili su se Johny Hendricks i Robbie Lawler, koji je samo 24 sata prije borbe sve ugrozio svojim padom na službenom vaganju, no težinu je ipak uspio korigirati u idućih sat vremena.

Borba za titulu UFC prvaka do 77 kilograma tako se ipak mogla održati i čini se da su svi oni borci koji su prognozirali vrlo neizvjestan meč, a takvih je bilo mnogo, bili u pravu.

Punih 25 minuta trajao je rat u oktogonu između Robbieja i Johnyja, a u konačnici suci su bili nešto zadovoljniji Hendricksovim nastupom te je odnio pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom. Hendricks je nešto bolje otvorio meč, u uvodnom dijelu bio je opasniji, ali daleko od toga da Lawler nije imao svojih prilika, pogotovo kad je pred kraj borbe preuzeo inicijativu i u nekoliko situacija itekako ugrozio Hendricksa, prenosi Fightsite.

U sunaslovnoj borbi nastupili su Tyron Woodley i Carlos Condit, a potonjem j pobjeda trebala donijeti status izazivača. No, meč je sredinom druge runde prekinut nakon što Carlos više nije mogao stati na nogu zbog ozljede koljena te je pobjeda dodijeljena Woodleyju.

Myles Jury pobijedio je Diega Sancheza u krvavoj borbi zahvaljujući sudačkoj odluci, a Hector Lombard ostvario je svoje prijetnje putem medija u danima prije borbe te je slavio u meču protiv Jakea Shieldsa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider