FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Protiv Diniza

Igor Jurković uoči obračuna u mitskom MSG-u: 'Gledatelji će uživati'

Zaštitna oprema ostaje na konopcima, nakon pet mjeseci vrijeme je za novi ulazak u ring.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Jurković je oduševio na dva nasupa u glavnim borbama FFC priredbi. Jhonata Diniz, Jurkovićev protivnik, u fokusu je nakon što je na novogodišnjem Gloryjevom Grand slamu ponudio odličan meč protiv kickboksačke superzvijezde Danijela Gite.

"Dolazi iz Brazila, nešto je par kila teži od mene. Visinom smo tu negdje. Stil borbe nam je manje-više jednak. I ja i on gledamo ulaziti u borbu da volimo razmjenu udaraca tako da će biti jedan zanimljiv meč za gledatelje", poručuje Jurković.

Glory slovi kao najbolja svjetska kickboksačka organizacija. Gita i ostala kickboksing krema ove su godine pružali sjajne mečeve na piredbama u Chicagu i New Yorku. Sada je red i na Jurkovića: "Malo promoviraju kickboks po Americi i svoju promotorsku kuću. Sigurno jedno novo tržište", kaže Jurković.

'Spreman sam i maksimalno motiviran'

Naš ponajbolji kickboksač bori se u dvorani koja je dom NBA i NHL zvijezda, ali i poprište brojnih velikih boksačkih sudara - kultnom Madison Square Gardenu: "Naravno da je to velika čast, jedna je to od najpoznatijih dvorana na svijetu. Nastupiti tamo može biti san svakom natjecatelju tako i meni."

Pripreme su odrađene, svi uvjeti zadovoljeni, a pogotovo onaj najvažniji: "Ozljeda nema, spreman sam i maksimalno motiviran za meč. Naravno, nema nikad podcjenjivanja protivnika. Jedva čekam ovaj meč da se pokažem u najboljem svjetlu."

A zaista dolazi pod svijetla velike pozornice. Poželimo mu sreću, ove je godine upisao dvije pobjede: "Pa treća sad u New Jorku dolazi na red."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider