FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spektakl u Ciboni

Hrvatska MMA liga ponudila pregršt uzbuđenja: Radman zvijezda večeri!

Nakon tri tjedna, u Ciboninoj dvorani gledali smo nastavak kvalifikacija hrvatske MMA lige. Ni ovoga puta nisu izostali prekidi gušenjima, polugama, a vidjeli smo i nokaut u teškoj kategoriji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neka prošlogodišnja imena najavila su ponovno pohod na vrh, a neka nova jako dobre prve borbe.

Draženov dom ispunjeniji nego na prvoj borilačkoj priredbi u veljači. 2600 gledatelja gledalo je 12 borbi kvalifikacija. Dominirali su završeci u parteru, a Matija Blažičević potvrdio je visoke ambicije u lakoj kategoriji gušenjem protiv Finka Bašića.

Marko Leljak je najviše impresionirao u srednjoj kategoriji. Autoritativan nastup protiv Igora Martinovića i završetak tehničkim nokautom donijeli su mu četvrtfinale.

Zvijezda večeri, kako se i prognoziralo, bio je Anto Radman. Prošlogodišnji finalist u velter kategoriji ušao je bez kalkulacija u otvorenu razmjenu s kikboksačem Ivanom Stupalom.

Ali, kao što je naš stručni komentator Zelg Galešić kazao, s Radmanom se ne ide u parter. Nije dugo trebalo ''Minotauru iz Lučkog'' da završi borca splitskog Pit Bulla i, naravno, atraktivno proslavi pobjedu.

''Kada uđem u meč, točno znam što trebam raditi. Nema treme, sve mi je ravno i samo krenem'', samouvjereno je izjavio Radman.

Ono što se i predviđalo to je i napravio. Dubrovčanin Kristijan Perak brat poznatog hrvatskog borca Mare, debitant na ligi, s četiri profi pobjede iza sebe dokazao je kvalitetu i ono što je najavio - zanima me jedino vrh poluteške kategorije. Dinko Jakulj nije dugo trajao - dvije minute.

U teškoj kategoriji presudilo je iskustvo. Deset godina stariji, 32-godišnji Josip Ivanišić nokautirao je Sašu Bašića. Specijal emisiju sa svim borbama pogledajte u ponedjeljak u ponoćnom terminu na Novoj TV.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider