FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Izgubio preokretom

Heroj MMA lige otkrio: 'Pukla mi je kost u borbi'

Saša Drobac na početku je godine oduševio letećom polugom, a sada je i fantastičnom borbom protiv Zdravka Dukića.

Borba koja je zasjenila sve ostale u prvoj četvrtfinalnoj večeri Hrvatske MMA lige bila je ona između Saše Drobca i pobjednika Zdravka Dukića. Velter kategorija jedna je od najatraktivnijih u MMA ligi i prava je šteta što više nećemo gledati mladog Drobca.

>> VIDEO: MMA liga dobila prve polufinaliste, luda borba zasjenila sve ostale!

Na Facebooku je svojim fanovima otkrio kako je borbu u velikom preokretu dijelom izgubio i zbog ozljede koju je zadobio nakon meča.

''Ispričavam se svima koje sam iznevjerio, ali šta je tu je. Idem dalje i vratit ću se i opet dizati publiku na noge. Jedno veliko hvala publici koja je dala sve od sebe i bila najglasnija u svakom trenutku. Također, hvala Zdravku Dukiću jer da nije njega ne bi bilo ovako dobrog meča'', poručio je Drobac te osvrnuo na borbu.

''Odlično sam krenuo, htio sam se pokazati u stojci i mislim da jesam. Prva runda je bila u dosta jakom tempu i obojica smo htjeli nokaut, ja sam ga tražio sa raznim kombinacijama, ali Zdravko ima čvrstu bradu i nije samo tako pao. Nažalost, tu je došao i ključni trenutak sredinom prve runde kada je u jednoj od izmjena udaraca meni pukla palčana kost, a odmah zatim i glava kažiprsta.''

''Ne želim da itko misli da zbog toga tražim izlike, ali ja sam odradio borbu do kraja s takvom rukom i uputio još udaraca. U drugoj rundi sam se doveo u klinč i tražio nemoguće bacanje za koje nisam imao siguran hvat i tako je i završilo. Zdravko je iskoristio svoju priliku i završio borbu u svoju korist. Još jednom hvala svima koji su mi podrška! Nadam se da će ozljeda dobro zacijeliti i da ću se vratiti jači i pametniji!''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider