FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spektakularna UFC večer

Henderson obranio naslov, Cormier sredio Mira, brutalan nokaut Browna!

U Kaliforniji je sa subote navečer na nedjelju po našem vremenu održan UFC on FOX 7 na kojem je Benson Henderson uspješno obranio naslov prvaka, a Daniel Cormier uspio je svladati Franka Mira...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualni prvak u lakoj kategoriji Benson Henderson imao je težak zadatak protiv Gilberta Melendeza. No, opravdao je ulogu favorita i kako je borba odmicala, Henderson je preuzimao inicijativu i udarcima nogom natjerao suce da presude u njegovu korist. Iako Melendez nije bio daleko od uspjeha karijere.

Prije njih u kavezu su snage odmjerili Cormier i Mir, dvojica respektabilnih boraca koji su se danima prije borbe prepucavali preko medija. Cormier je na kraju slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. Najavljeni okršaj u parteru ipak se nije dogodio, no 'crni Fedor' pokazao se boljim te večeri i zasluženo odnio pobjedu. Mir je pokušavao doći do preokreta mijenjanjem taktike, ali ni to mu nije pomoglo.

Josh Thomson pokazao je kako zaslužuje nakon Strikeforcea karijeru nastaviti u UFC-u. Pobijedio je Natea Diaza tehničkim nokautom u četvrtoj minuti druge runde, kada ga je sjajno pogodio high kickom. Sudac je odmah reagirao, s obzirom da je Diaz od siline udarca završio na podu.

Međutim, potez večeri pripao je Mattu Brownu koji je brutalnim nokautom srušio Jordana Meina. Nakon izvrsne prve runde, Brown je pogodio Meinu koljenom u glavu i potom nasrnuo na njega u trenucima dok je ovaj ležao na podu. Uputio mu je nekoliko zastrašujućih udaraca prije nego li je sudac stigao reagirati. Nadamo se da Meina nije teže ozlijeđen.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider