FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Objavljene cijene karata

Gonzaga napokon progovorio o Cro Copu: 'Bio sam iznenađen'

Gabriel Gonzaga nije ni sanjao kako će se ikad više boriti s Mirko Filipovićem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mjesec i pol dana uoči velikog revanša, UFC je u Krakov doveo Cro Copa i Gabriela Gonzagu koji promoviraju Fight Night poljskoj javnosti. Bio je to prvi susret ovih boraca otkad je Brazilac brutalnim high-kickom nokautirao hrvatsku legendu. Osam godina kasnije Gonzaga se sjetio vjerojatno svoje najveće pobjede.

VIDEO: Mirko oči u oči s Gonzagom prvi put od ONOG nokauta!

"Mirko je jednostavno nevjerojatan borac, a ova borba će biti sjajna. 2007. sam ga nokautirao high kickom, to je ujedno bio i nokaut godine. U teškoj kategoriji je tako; jedan udarac šakom ili nogom su dovoljni da je borba gotova'', prenosi njegove riječi Fight Site.

Gonzaga se boji kako bi porazom u revanšu od Mirka mogao izgubiti posao u UFC-u. Priznaje kako je bio iznenađen kad su mu javili tko mu je sljedeći protivnik.

''Iskreno govoreći bio sam malo iznenađen kada sam saznao da ću se boriti s Cro Copom, no pristao sam bez ikakvih problema. Ako je UFC odlučio ukrstiti me s njim, to je OK i to nisam htio odbiti. Ja nikada ne odbijam niti jednu borbu."

UFC je objavio i cijene ulaznica za njihov obračun u Krakovu 11. travnja. Za planiranje puta hrvatski navijači imaju još mjesec i pol dana. Najjeftinije ulaznice kreću se oko 180 kuna. Cijene pogledajte ovdje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider