FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
FFC 10

VIDEO: Pljesak za Mirka u Skoplju, pogledajte 'spavanje' u ringu!

U Skoplju je održan FFC 10 na kojem je Ricco Rodriguez ostvario i treću pobjedu zaredom.

Nakon Ljubljane, Final Fight Championship je stigao u Skoplje. FFC 10 bio drugi event održan izvan Hrvatske te drugi u kojem 'fight card' nije imao uvodni i glavni dio programa već je bio podijeljen kickboxing i MMA dio večeri.

U glavnoj borbi vidjeli smo bivšeg UFC prvaka Ricca Rodrigueza u svom trećem nastupu za FFC. U kutu Amerikanca je bio glavom i bradom Mirko Filipović koji mu je pomagao u pripremi za meč protiv Grka Nestorasa Batzelasa. Cro Cop je uoči borbe burno pozdravljen od makedonske publike, a isto su zaslužili Rodriguez i Batzelas.

Ricco je slavio tehničkim nokautom nakon udaraca koljenom i na kraju razvio makedonski šal što je oduševilo gledatelje.

Priliku za popravak dojma nakon debija u FFC-u dobila su dva teškaša. Albanac iz Golden Gloryja, Gzim Selmani pobijedio je Slovenca Tomaža Simoniča koji je u Osijeku poražen od Ricca Rodrigueza. Borba nije dugo trajala, a Simonič je završio meč 'spavajući'. Iako su obojica odlični udarači, Selmani je do pobjede došao gušenjem.

Nakon odličnog nastupa u Ljubljani, ali i poraza od Lemmyja Krušiča u najboljem dvoboju priredbe, već u Skopju u akciju se vratio Crnogorac Vaso Bakočević. Popularni 'Psihopata' pobjedom se na bodove protiv Stanislava Encheva vratio pobjedama i još jednom dobro zabavio publiku.

Dvostruki finalist Hrvatske MMA lige Patrick Pereša iz pulskog Trojana borio se opasnim bugarskim hrvačem Kostadinom Enevom. Puljanin je nakon dvije runde bio bolji, ali je Enev giljotinom stigao do preokreta i pobjede u trećoj rundi.

U vrućem makedonsko-grčkom obračunu slavio je Risto Dimitrov. Tako su jednoglasno odlučili suci iako je Grk Georgios Vardis također mogao biti proglašen pobjednikom. Ovako su burno slavili domaći navijači.

MMA dio programa otvorili su član Black Dragon Alliancea iz Zagreba, Matija Blažičević te domaća nada Viktor Stojanov. Neiskusni domaćin nije imao previše šansi i Blažičević je slavio tehničkim nokautom nakon razorne serije udaraca koljenom.

U kickboxing dijelu programa vidjelo smo četiri hrvatska borca. Mladen Brestovac i Teo Mikelić slavili su na bodove, dok su na jednak način poraženi Igor Mihaljević i Dino Belošević.

FFC 10 – Skoplje, rezultati:

MMA

Ricco Rodriguez  pobijedio Nestorasa Batzelasa - tehnički nokaut

Gzim Selmani pobijedio Tomaža Simoniča - gušenje

Vaso Bakočević  pobijedio Stanislava Encheva - jednoglasna odluka

Kostadin Enev pobijedio Patricka Perešu - giljotina

Risto Dimitrov pobijedio Georgiosa Vardisa  - jednoglasna odluka

Matija Blažičević pobijedio Viktora Stojanova - predaja

Kickboxing

Rustemi Kreshnik pobijedio Dinu Beloševića - odluka sudaca

Mladen Brestovac pobijedio Kirka Kroubu - odluka sudaca

Tomaš Hron pobijedio Igora Mihaljevića - odluka sudaca

Shkodran Veseli pobijedio Ilija Risteskog - nokaut

Igor Emkić pobijedio Kleanthisa Mavropoulosa - odluka sudaca

Teo Mikelić pobijedio Slobodana Kajmakoskog - odluka sudaca

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider