FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Kao suho zlato

Evo koliko stoji mjesto pokraj istinske legende na 'meču stoljeća'

Nepoznati ljubitelj boksa platio je čak 36.500 eura kako bi na meču Mayweather vs. Pacquiao sjedio uz boksačku legendu Evandera Holyfielda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ulaznice za „meč stoljeća“ Mayweather vs. Pacquiao vrijede više od suhog zlata. Ona malo ulaznica što je pušteno u slobodnu prodaju planulo je poput šibice u pustinji.

Gledajte UŽIVO boksački 'meč stoljeća' na Novoj TV i Gol.hr!

Pacquiao naljutio Mayweathera: 'Da se ja nisam pojavio...'

Glavninu ulaznica, posebice najbolja mjesta uz ring, distribuirao je kasino svojim najboljim mušterijama, a jedan dio pripao je marketinškim agencijama koje ih prodaju na internetskim aukcijama.

Nepoznati ljubitelj boksa platio je čak 36.500 eura kako bi na meču sjedio uz boksačku legendu Evandera Holyfielda. I opet je morao imati puno sreće jer se prijavilo čak 80 ponuđača, a lutrijom je izvučen dobitnik.

U paket je uključen ulazak sa slavnim boksačem u dvoranu MGM Grand Hotela, besplatna avionska karta u prvoj klasi, smještaj u luksuznoj sobi hotela, a predviđena je bogata zakuska prije meča, također u društvu Holyfielda.

Aukcija je bila humanitarnog karaktera, odrađena je preko e-baya, a novac će biti proslijeđen zakladi CharityVision koja pomaže osobama s vizualnim poteškoćama u zemljama u razvoju.

Meč stoljeća gledajte uživo na Novoj TV i Gol.hr u noći sa subote na nedjelju od 3:30, a snimku na Novoj TV u nedjelju od 21:00. Borilački spektakl komentirat će Željko Vela.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider