FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
U svijetu neće biti besplatan

Gledajte UŽIVO boksački 'meč stoljeća' na Novoj TV i Gol.hr!

Dvojica najpopularnijih boksača današnjice, Floyd Mayweather i Manny Pacquiao, 2. svibnja će u MGM Hotelu u Las Vegasu ući u ring. 'Meč stoljeća', kako ga mnogi već nazivaju moći ćete gledati uživo na Novoj TV i Gol.hr u noći sa subote na nedjelju od 3:30, a snimku na Novoj TV od 21:00…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Više od pet godina navijači priželjkuju ovaj dvoboj koji će ući u povijest kao najskuplji sportski događaj (u trajanju jednog dana), te koji će konačno dati odgovor na pitanje koji je borac vladar ove boksačke ere.

DiCaprio u panici: Kako bez ulaznice ući na meč stoljeća? Poučak Sinatra!

Meč stoljeća gledajte uživo na Novoj TV i Gol.hr u noći sa subote na nedjelju od 3:30, a snimku na Novoj TV u nedjelju od 21:00. Borilački spektakl komentirat će Željko Vela.

Prošli četvrtak u prodaju putem interneta puštene su ulaznice koje je hotel u kojem se borba održava, MGM Grand, zadržao za sebe, a iste su planule u svega nekoliko minuta. U petak je u javnu prodaju pušteno nešto manje od 1000 ulaznica i sve su prodane za samo 60 sekundi! Najjeftinija ulaznica iznosila je 1500 dolara, a najskuplja 7500!

Sportski događaj godine za velik dio ljubitelja borilačkih vještina u svijetu neće biti besplatan. Tako će, primjerice, u SAD-u gledanje meča na televiziji biti moguće jedino preko pay-per-view usluge, i to za 90 dolara. Procjenjuje se da će samo na taj način na ovaj meč gledatelji u SAD-u potrošiti više od 300 milijuna dolara.

U Hrvatskoj će borba biti dostupna besplatno jer je Nova TV otkupila prava prikazivanja – izravan prijenos uz komentar Željka Vele očekuje nas u noći sa subote na nedjelju od 3:30 na Novoj TV, dok će snimka biti na programu u nedjelju od 21:00.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider