FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
Badr Hari u Areni

Evo kako udara K-1 'bad boy': Rušio Schilta, Aertsa, Overeema...

Ljubitelje kick-boksa u Hrvatskoj sigurno je oduševila vijest kako je Badr Hari upao na turnir najbolje osmorice K-1 teškaša u Zagrebu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arena će ugostiti K-1 zvijezde 15. ožujka, a među njima će biti i legendarni borac Badr Hari. Uz Cro Copa, ovaj će Marokanac rođen u Amsterdamu definitivno biti najveća zvijezda spektakla u zagrebačkoj Areni.

>> Senzacija: Legendarni Badr Hari na K-1 finalu u Areni!

Hari je pravi mamac za navijače zbog njegove reputacije zločestog dečka te stila borbe. Ima 100 pobjeda i 11 poraza u karijeri, a devet od deset pobjeda ostvario je nokautom. Baš poput našeg Mirka, nikad nije uzeo K-1 World Grand Prix.

Hari je bio u finalu 2009. kada ga pobijedio najbolji u povijesti – Semmy Schilt, dok je godinu dana ranije diskvalificiran u finalu protiv Bonjanskog kada je potpuno izgubio živce i udario protivnika na podu.

Njegove žrtve bili su najveći borci poput Schilta, Aertsa, Overeema, Sefa i ostalih, a posljednja velika pobjeda bila je ona prošlogodišnja protiv Gokhana Sakija. Njegova posljednja borba u karijeri bila je u Madridu na K-1 spektaklu u svibnju. Mirko je tada slavio protiv Lorena, dok je Hari teškom mukom slavio protiv 'Braddocka' Silve.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider