FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Stiže 'bad boy' kick-boksa!

Senzacija: Legendarni Badr Hari na K-1 finalu u Areni!

Finale K-1 World Grand Prixa dobilo je nevjerojatno pojačanje – u Zagreb stiže apsolutna legenda kick-boksa Bad Hari!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Fantastična vijest stiže od glavnog producenta K-1 finala u Areni Orsata Zovka koji je za Fight Site otkrio pravu senzaciju. U Zagrebu će nastupiti i Bad Hari, jedan od najpopularnijih K-1 boraca svih vremena. Hari će se boriti u natjecateljskom dijelu tj. upao je umjesto Bena Edwardsa u četvrtfinale K-1 završnice gdje će se boriti protiv Zabita Samedova.

Najveće zvijezde Cro Cop i Bad Hari nisu u istom dijelu ždrijeba pa je njihov mogući okršaj tek u velikom finalu! Ako prođe fanatstičnog Samedova, Hari će ići na pobjednika borbe Londt - Gerges.

Badr Hari nedavno je pušten na slobodu, a trenutno čeka poziv na sud gdje će odgovarati, između ostalog, za pokušaj ubojstva i nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Prijeti višegodišnja zatvorska kazna.

Njegova karijera je zvijezdana. Od 111 borbi izgubio je samo 11. Na spavanje pošalje devet od deset protivnika koje pobijedi. U karijeri je pobjeđivao gotovo sve najbolje borce - Semmyja Schilta, Petera Aertsa, Alistaira Overeema i brojne druge.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider