FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sljedeće subote

Euro MMA liga: U Rijeci očekujemo eksploziju turske srčanosti!

Pored naših MMA reprezentativaca, Dorijana Ilića i Kristijana Peraka, treći event osmine finala u Rijeci proći će u znaku turske momčadi. Odlukom ždrijeba čak četvorica Turaka okušat će svoju snagu u vatrenom kavezu Centra Zamet.

Na prvom eventu Euro MMA lige u Ciboni turski borac Arsanaliyev maestralno je pobijedio Makedonca Stojanova i tako najavio da Turci puno ne okolišaju u kavezu. Pa s pravom očekujemo eksploziju turske srčanosti na eventu u Rijeci. U velter kategoriji susrest će se belgijski borac Joao Silva i Turčin Elvin Alakbarov.

''Volio bi završiti tu borbu u stand up-u. Želim tu pobjedu i vidim se u četvrtfinalu! Nemam ništa za poručiti svom protivniku. Gledao neke od sjajnih borbi u Ciboni, želim da slijedeći bonus večeri bude moj'', jasan je bio Elvin Alakbarov.

U poluteškoj kategoriji snage će odmjeriti Nizozemac Marcin Prachino i turski borac Magomed Karatov.

''Pripreme idu jako dobro. Nemam povreda. Stopostotno sam uvjeren u svoju pobjedu, inače ne bih ni nastupao. Svom protivniku sve ću 'reći' u kavezu'', oštar je bio Karatov.

Pred nama je treći event osmine finala Europske MMA lige. Od naših MMA reprezentativaca nastupa ultimativna zvijezda MMA lige, hladni riječki nokauter Dorijan Ilić i senzacionalni dubrovački gladijator Kristijan Perak. Dođite i podržite naše dečke!

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas treći event osmine finala Europske MMA lige koji će se održati u Rijeci, u dvorani Centra Zamet, 5. travnja, s početkom u 21.00 sat. Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama dvorane na dan eventa. 16 država. Jedan kavez. Jedan pobjednik. Povijest pišu pobjednici. Budi i ti dio MMA povijesti! Neka igre MMA lige počnu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider