FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Tvrdi trener Boixader

Euro MMA liga: Španjolci se bore s velikom strašću, prolazimo prvi krug!

Ždrijeb je htio da se u prvom krugu Europske MMA lige bore čak tri Španjolca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U velter kategoriji Enrique Marin će se sukobiti sa Slovencem Urošom Jurišićem. U srednjoj kategoriji Jordy Vinyals čeka Slobodana Jankovića iz Srbije. Dok će u poluteškoj kategoriji, Španjolac Edu Cuenca snage odmjeriti s Belgijcem Marcom Vliegerom.

U skladu s vrućim španjolskim temperamentom, izbornik Ramon Boixader uzbuđeno čeka prvi krug Europske MMA lige i dolazak u Zagreb.

"To će biti veliki spektakl s odličnom organizacijom jer koliko vidim cijela ekipa pazi na svaki detalj. Jako smo nestrpljivi i uzbuđeni što dolazimo 8. veljače. Nadamo se kako će naš tim biti na visini zadatka. Pripreme idu jako dobro, naši borci su izrazito motivirani. Moji borci se više bore u stand up-u, jako dobro udaraju u stojci, pa vam garantiram da ćete moći vidjeti vrlo zanimljive mečeve u dvorani koja nosi ime po vašem velikanu Draženu Petroviću. A, što se tiče prognoza za reprezentaciju Španjolske, prolazimo prvi krug! Uostalom, mi se uvijek borimo s velikom strašću zato što volimo MMA. Moji borci jedva čekaju da dođe taj dan", ispričao je Ramon Boixader.



Prvi event prvog kruga Europske MMA lige na rasporedu je 8. veljače 2014., Cibona će ovog puta biti dom odvažnih europskih gladijatora. Ne sumnjamo da će španjolski navijači doći podržati svoje dečke, u Draženovom domu uskoro će ponovno postati vatreno.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

16 država. Jedan kavez. Jedan pobjednik. Povijest pišu pobjednici. Budi i ti dio MMA povijesti!

Neka igre MMA lige počnu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider