FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Mikulić:

'Divno je bilo vidjeti punu Cibonu, a ovaj put dolaze dva autobusa mojih Zadrana!'

''Siguran sam da je Batinić nabrijan na tu borbu i drago mi je da je tako. To će biti vrhunski meč, spreman sam sto posto. On je parteraš, a ja sam zadnje vrijeme dosta radio parter. Reći ću samo neka pobijedi bolji'', izjavio je Božo Mikulić.

Prošle godine u finalu Hrvatske MMA lige, upravo je Mikulić osvojio pojas prvaka u kategoriji do 93 kg i tako nanio jedini poraz, u dosadašnjoj karijeri, nezaustavljivom Batiniću. Pa, s pravom očekujemo nemilosrdnu borbu za pamćenje. Mikulić kaže kako mu je primamljiva pomisao na mjesto u hrvatskoj MMA repki.

''To je sjajna ideja. Nadam se prolasku u MMA reprezentaciju. Super način da se mi borci pokažemo van granica Hrvatske. Bit će to još viši rang boraca, ma odlična prilika za naše sportske karijere. Na finalu u studenome je bilo divno vidjeti pune tribine u Ciboni, a ovaj put dolaze i dva autobusa mojih navijača iz Zadra'', najavio je Mikulić.

Spektakularno finale Hrvatske MMA lige je iza nas. Hrvatska je dobila svoje prvake slobodne borbe, a sada je pred nama sportski događaj godine – prvi puta u Hrvatskoj imamo superfinale MMA lige! Odvažni prvaci sezone 2012. borit će se protiv neustrašivih prvaka ove sezone za prestižnu titulu pojasa kategorije.

Bit će to sudari titana slobodne borbe. Pojas može ponijeti samo onaj koji ide na sve ili ništa. Bez kalkulacija. Traži se čista snaga, srčanost i stav pobjednika. Tko će biti najbolji MMA borac u Hrvatskoj? Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu. Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Fight card superfinala Hrvatske MMA lige:

Borbe za pojas kategorije:

Do 70 kg: Marko Burušić - Filip Pejić
Do 77 kg: Anto Radman - Lovro Vrkić
Do 84 kg: David Vasić - Zoran Đođ
Do 93 kg: Božo Mikulić - Matej Batinić
+ 93 kg: Dorijan Ilić - Dražen Glavaš

Revijalne borbe:

Do 55 kg: Dora Perjes (HUN) - Mellony Geugjes (NED)
Do 77 kg: Petar Šarac - Ivica Jakopić
Do 84 kg: Manuel Karić - Anđelko Kitić
Do 84 kg: Josip Perica - Filip Majić
+ 93 kg: Željko Martinović - Ivan Vitasović

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider