FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sad ni on nije imao izbora

Predsjednik UFC-a priznao: "Miočić je najbolji teškaš svih vremena"

Nakon što je Stipe nokautirao Daniela Cormiera i vratio pojas, čak je i predsjednik UFC-a morao (nevoljko) priznati.

Galerija Dana White (Foto: AFP)

Predsjednik UFC-a Dana White prokomentirao je revanš između Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

"Vidjelo se, još dok je Stipe čekao da Daniel izađe, da je u sjajnoj formi. Mentalno je bio spreman za ovu borbu, primio je sve moguće udarce i ostao u borbi", započeo je White i jednu stvar posebno naglasio:

"Tko god da mu je u kutu rekao da počne gađati u tijelo, taj je genijalac. Bila je ovo nevjerojatna borba."

Čelni čovjek UFC organizacije na konferenciji za medije otkrio je kako ne želi da se Cormier umirovi, makar je on to sam dao naslutiti u prvoj izjavi poslije borbe.

"I dalje ga smatram jednim od najboljih boraca na svijetu. Pogledajte kako je ovu borbu odradio."

ANKETA Tko je sljedeći protiv Stipe: Koga biste vi htjeli, a što je realno? Cormier nakon poraza Ngannou udara Miočića (Foto: AFP) Stipe Miočić (Foto: Twitter) +1 Stipe Miočić presica (Screenshot)

A onda je na red došlo nešto što smo dugo čekali. Stipe Miočić, iz marketinškog kuta UFC-a gledano, zbog svoje samozatajnosti i skromnosti baš i nije najbolji izbor za prvaka teške kategorije i White ga nikad nije htio nazvati najboljim teškašem u povijesti, ali poslije ovog trijumfa nije imao izbora.

Na pitanje je li Stipe najveći teškaš svih vremena, White je na trenutak zastao i onda potvrdio:

"Da, vjerojatno jest."

Još se na jednu stvar osvrnuo predsjednik UFC-a, na idućeg Miočićevog protivnika. Zasad najbolje kotira Francis Ngannou, ali...

"Moram vidjeti kako će se situacija razvijati, da li Cormier želi treću borbu protiv Miočića, je li Miočić zainteresiran za tu treću borbu ili bi radije se borio s Ngannouom. Puno je opcija i nemoguće je trenutno reći što će se događati u teškoj kategoriji", zaključio je White.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider