FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uživo Nova TV i OYO.hr

'Pokrali su me u Hrvatskoj, sada je vrijeme za osvetu Cro Copu'

Mirko Cro Cop Filipović i Jarrell Miller bore se u noći sa subote na nedjelju u izravnom prijenosu na Novoj TV i OYO.hr.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glory 17 kick-boks spektakl u Los Angelesu donosi i borbu Cro Copa i Jarrella Millera. Mirko je jedini koji je Amerikancu nanio poraz. Bilo je to prošle godine u Zagrebu kada je Cro Cop sudačkom odlukom porazio Millera na putu prema K-1 WGP kruni.

Miller je dobio priliku za revanš nakon što su protiv Mirka borbe morali otkazati prvo Pat Barry, a onda i Sergej Kharitonov.

"Pokrali su me na njegovom terenu ii sad je vrijeme za osvetu. On je legenda, ali nakon što je potpisao ugovor izgubio sam respekt i jednostavno ću ga razbiti'', poručio je Miller i dodao da je Mirko star.

Miller je poznat po svom 'thrash talku'. Voli brbljati u javnosti i prijetiti protivnicima. No, na odlasku u Los Angeles Mirko je ekipi Nove TV rekao kako je on ustvari dobar dečko, a ovo je sve zbog showa.

U noći sa subote na nedjelju od 2.30 UŽIVO gledajte prijenos tri borbe s Glory 17 spektakla na Novoj TV OYO.hr. Mirko nastupa posljednji…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider