FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
gledajte na Novoj Tv i GOL.hr

Mirko otkrio što misli o Lawalu i kakvu borbu predviđa: "Morat ću biti oprezan"

Deset dana uoči borbe Cro Cop je i službeno dobio ime svog suparnika na Rizinovom Grand Prix turniru...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cro Cop i Muhammed Lawal novi su par prve runde novogodišnjeg obračuna osmorice ratnika koji će se boriti za Rizin World Grand-Prix. Tako je odlučila organizacija, a što o tome misli legendarni hrvatski borac Mirko Filipović saznao je reporter Nove TV Stipe Sladoljev.

Lawal je prošloga petak imao borbu u Bellatoru protiv Japanca Ishiija (pobijedio) i već će za dva tjedna ponovno na borilište.

"To za njega nije otegotna okolnost. To samo pokazuje da je u odličnoj formi. Nije zaradio nikakvu ozljedu u tom meču protiv Ishiija i to samo pokazuje koliko je spreman. Prije 12 godina sam ja bio u sličnoj situaciji kada sam u razmaku od dva tjedna nokautirao dvojicu boraca", prisjetio se Mirko.

* Lawal je vrlo opasan suparnik, možda čak i opasniji od Wanderleia Silve.

"Ne možda nego sigurno. Nastupa kao poluteškaš i kao teškaš. Kao teškaš je ostvario svih devet pobjeda. Osvojio je Rizinov Grand Prix lani, bio je za klasu iznad svih. Trostruki prvak SAD-a u hrvanju. Vrhunski protivnik".

* Dvije trećine njegovih pobjeda ostvarene su nokautom što znači i da je odličan boksač. Trenira u kampu Floyda Mayweathera.

"Odličan je zaista. Ima top u ruci i morat ću biti jako oprezan. Dobro sam se pripremio. Očekujem da će me pokušati srušiti u parter. Možda ne u prvoj rundi, ali pokušat će. Borimo se samo dvije runde i nema tu puno vremena. Teško je i nezahvalno nagađati što će biti, ali ako me sruši mislim da imam bolji parter od njega".

* Nije se bilo lako spremiti za ovaj meč.

"Pripreme sam planirao za jednog sasvim drugog suparnika, no dobro. Znao sam da će ovako ispasti s Wanderleiem Silvom i da se neću boriti s njim", zaključio je Cro Cop.

Borba Cro Copa i 'King Mo' Lawala na rasporedu je 29. prosinca u prijepodnevnim satima po hrvatskom vremenu, a meč ćete moći pogledati u programu Nove TV i uživo putem live streama na portalu GOL.hr koji prenosi cijeli Rizin World Grand-Prix.

Parovi četvrtfinala Rizin Grand Prixa (29. prosinca):

Cro Cop – King Mo

''Baruto'' – Tsuyoshi Kosaka

Heath Herring – Amir Aliakbari

Valentin Moldavsky – Szymon Bajor

Parovi polufinala (31. prosinca)

Cro Cop – King Mo / ''Baruto'' – Tsuyoshi Kosaka

Heath Herring – Amir Aliakbari / Valentin Moldavsky – Szymon Bajor

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider