FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"neću više ovako"

VIDEO McGregor objavio veliku vijest: UFC se mora zabrinuti!

Nakon što je održao obećanje da će New York napustiti s dva UFC pojasa, po jedan na svakom ramenu, Conor McGregor održao je i obećanje koje je dao novinarima i navijačima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Conor McGregor objavio je veliku vijest na konferenciji za novinare nakon povijesne pobjede protiv Eddieja Alvareza kojom je postao prvi borac s dva pojasa u dvije različite UFC divizije u svom vlasništvu. Mnogi su nagađali što bi mogla biti ta velika vijest i svi su bili djelomično u pravu.

"Postat ću tata početkom iduće godine! Glava mi je sva smušena, iskreno usrao sam se. Sada želim uzeti pauzu i dočekati svoje dijete, a onda ću vidjeti kako se osjećam po pitanju svega ovoga. Trenutno ne razmišljam o idućem suparniku, iako se osjećam svježe i spremno", rekao je McGregor, a onda objasnio i razlog.

"Čekam nekoga iz UFC-a da mi se javi i da razgovaramo o novom ugovoru. Ne želim se više boriti pod ovim uvjetima, ako me žele zadržati i žele da nastavim raditi šou i donositi zaradu organizaciji morat će me uključiti kako spada u ovaj posao. Želim dio vlasništva i želim biti plaćen onoliko koliko vrijedim", rekao je Irac koji nije znao kada mu supruga treba roditi.

"Mislim da je ožujak (March). Zar ne? Svibanj (May)? Neeee. Zaista? Ja sam mislio da je ožujak. Kažem vam, usrao sam se od i prestavljen sam od činjenice da ću postati tata".

Podsjetimo, organizacija UFC prodana je ljetos novim vlasnicima za 4 milijarde dolara, što je postao najveći i najskuplji posao u povijesti sporta! McGregor je već prije tražio povećanje zarade za svoje mečeve i to je dobio. Sada je uvidio da s novim vlasnicima zanimanje UFC borca ima perspektivu postati jedan od naplaćenijih poslova u svijetu i ne želi propustiti taj (svoj) dio kolača.

McGregor je uistinu "zlatna koka" UFC-a i bez njega bi ova organizacija bila daleko slabije financijski moćna. Zato mu predsjednik Dana White jako izlazi u susret s njegovim zahtjevima, kao što je bio i ovaj da napadne drugi pojas. 

Razgovor McGregora s novinarima možete pogledati na priloženom videu (početak 8:11).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider