FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte raspored

Čeka nas spektakl: Zadar živi Final Fight!

Ako samo površno prošetate po Zadru, bit će vam sasvim jasno da ovaj dalmatinski grad doslovno bruji o FFC-u 13 koji će se ovog petka održati u Višnjiku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borilači spektakl je glavna tema svih ljubitelja sporta, uz naravno Svjetsko nogometno prvenstvo koje nam slijedi za nekoliko dana. To i ne čudi jer će u Višnjiku nastupiti čak tri popularna zadarska imena: teškaš u kick boksing programu Ante Verunica te Božo Mikulić i Ivan Brljkača u MMA dijelu. Uz odlične Zadrane, publika će imati prilike vidjeti i najbolje regionalne borce te poneku svjetsku zvijezdu poput Igora Jurkovića i Luisa Tavaresa koji predvode čitavu priredbu.

Odmah kod ulaska u stari grad će vas dočekati ogroman banner koji visi iznad ulice Jurja Barkovića i najavuje priredbu kao i hostese koje dijele letke te Zadrane, ali i stare turiste, informiraju o FFC-u 13.

Batinić samouvjereno: 'Dolazim obaviti ono što se od mene očekuje'

Nakon što je jučer održana press konferencija za medije na kojoj su pred novinare izašli Igor Jurković, Ante Verunica, Ivan Brkljača i Božo Mikulić, danas će se na istom mjestu, odnosno hotelu Falkensteiner - Borik, održati i službena vaga s početkom u 14 sati. Da je FFC glavna vijest zadarskih medija potvrđuje i gostovanje protagonista na najpopularnijoj regionalnoj TV kući VOX.

U emisiji "Dobro jutro Zadre" jutros su od 9.30 sati gostovali predsjednik promocije Orsat Zovko, glavna zvijezda priredbe Igor Jurković i zadarski "topnik" Ante Verunica. Fight Site saznaje da su jučer u Zadar stigli gotovo svi strani borci, a da će im se danas tijekom jutra pridružiti i domaća imena.

FFC 13

Igor Jurković (CRO) vs. Luis Tavares (CV), -95kg
Sergei Lascenko (UKR) vs. Dimitros Delis (GRE), HW
Shkodran Veseli (ALB) vs. Vlado Konsky (SVK), -77kg
Ibrahim el Bouni (MOR) vs. Boban Krušič (MNE), -86kg
Ante Verunica (CRO) vs. Elmir Mehić (BiH), HW
Slobodan Kajmakoski (MAC) vs. Tigran Movsisyan (CZE), -70kg

MMA

Saša Milinković (CRO) vs. Ruben Wolf (GER), HW
Matej Batinić (CRO) vs. Ivan Brkljača (CRO), -93kg
Božo Mikulić (CRO) vs. Marcin Prachnio (ENG), -93kg
Patrick Pereša (CRO) vs. Francisco Barrio (ARG), -70kg
Darko Banović (AUT) vs. Matija Blažičević (CRO), -66kg
Hrvoje Martić (CRO) vs. Fabio Ambrosini (ITA), -77kg

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider