FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
mma liga u ciboni

Burušić: Borba će biti poruka ostalima da pojas ostaje kod mene

Iznenađenje večeri i prava „poslastica“ slobodne borbe četvrtfinala Hrvatske MMA lige bit će PRESTIGE FIGHT između Marka Burušića (CRO) i Dževada Muftića (BiH) u kategoriji do 70 kg.

Marko Burušić (UFK Novi Zagreb) prvak je Hrvatske MMA lige 2012. u lakoj kategoriji. Svojom fizičkom spremnošću, sjajnom tehnikom i eksplozivnošću prošle je sezone stekao brojne fanove.

>> MMA liga ove subote: 'Više nemam 'game plan', nego samo svoje instinkte'

>> Radnić: Nekome će glava otpasti, ili meni ili njemu!

Okršaj protiv izvrsnog Dževada Muftića (MMA Pretorian Sarajevo) pokazat će koliko je čvrsta njegova titula hrvatskog prvaka.

''Super sam se spremio za tu borbu. On je nešto teži od mene, pa sam dodatno radio na snazi. Kako je moja borba zadnja borba večeri u Ciboni, zadnjih dana imam sparinge u ponoć da mi se tijelo privikne. Muftić je jako dobar borac, što je pokazao pobjedama nad našim sjajnim borcima Kosićem i Pejićem. Ali, za mene će se morati potruditi malo više. Želim poslati poruku drugim borcima u svojoj kategoriji da će pojas ostati kod mene'', samouvjereno je najavio Marko Burušić.

Sarajliji Muftiću je drago da je dobio priliku boriti se u zagrebačkoj Ciboni.

''Moje pripreme za ovu borbu su dobro prošle. Čast mi je da ću se boriti protiv vašeg prvaka Burušića i to u središtu Zagreba. Velika je to prilika. U borbi se nikad ne zna, uvijek može proći neki udarac da “zaspe“ on ili da “zaspem“ ja. On je na domaćem terenu, ali i ja vodim svoje drugove iz kluba. Bit će to vatrena borba'', izjavio je Dževad Muftić.

Drugi krug četvrtfinala Hrvatske MMA lige odigrat će se 22. lipnja u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Splita i Dubrovnika, borbi Osječana – cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 22 boraca, 11 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 45 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Fight card 2. četvrtfinale Hrvatske MMA lige (22. lpnja):

Do 70 kg

Ivan Vladimir (Bandog Zadar) vs Danijel Stanić (UFK Novi Zagreb)

Filip Pejić (Ban Team) vs Antonio Majksner (Cromma Gym)

Do 77 kg

Lovro Vrkić (UFK Trešnjevka) vs Ivan Smolčić (UFK Novi Zagreb)

Ivan Bilić (Trojan Pula) vs Tonči Peruško (Trojan Pula)

Do 84 kg

Filip Majić (UFK Trešnjevka) vs Hrvoje Martić (Extreme Cro Team)

Antonijo Mijatović (Ban Team) vs Anđelko Kitić (UFK Novi Zagreb)

Do 93 kg

Peter Buljan (Prime Poreč) vs Kristijan Svrtan (Cromma Gym)

Matej Batinić (Ban Team) vs Ivica Tadijanov (HK Osijek)

Teo Radnić (Pitt Bull Split) vs Kristijan Perak (UFK Gladijator)

Iznad 93 kg

Danilo Popović (Huber Team) vs Saša Milinković (HK Osijek)

Luka Oršanić (UFK Trešnjevka) vs Damir Tovarović (Pitt Bull Split)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider