FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Radman šokiran

Braća Vrkić se ipak ne bore u superfinalu, Lovru čeka 'Minotauro iz Lučkog'

Okršaj braće Vrkić ipak nećemo gledati u superfinalu. Iako su obojica bili spremni 'bratski' se potući u kavezu MMA lige, presudila je ozljeda koljena Luke Vrkića.

Kako je Luka morao odustati od borbe, majstor poluga Lovro će snage odmjeriti s miljenikom Cibone, Antom Radmanom. Anto će se boriti za titulu pojasa kategorije kao zamjena, što je u skladu s pravilnikom Hrvatske MMA lige. Radman je viceprvak prošle sezone u velteru, ove godine je osvojio treće mjesto i smatramo da je sportski zasluženo dobio priliku još jednom pokazati zašto ga zovu 'Minotauro iz Lučkog'.

''Nije mi žao što je ovako ispalo. Uvijek je bolje ne boriti se s bratom. Jedino mi je žao što Luka neće dobiti priliku u Europskoj MMA ligi. Anto je definitivno zanimljiv protivnik. Smatram ga favoritom jer je iskusniji od mene. Bit će to jako interesantan meč jer smo obojica parteraši. Što se tiče Luke, htio sam vidjeti tko je od nas dvojice bolji, ali nisam se htio boriti protiv ozlijeđenog brata. Kako je kavez otpao, morat ćemo nas dvojica organizirati jedan sparing za javnost u našem klubu UKF Trešnjevka'', obećao je Lovro Vrkić.

Anto Radman kaže da ga je šokirala vijest da ima priliku boriti se za titulu pojasa kategorije.

''Nisam se tome nadao. No u treningu sam, sada ću još samo jače stisnuti. Pripremit ću se jako dobro, u to budite sigurni. Ovakva prilika se ne propušta. Kada su me nazvali i kada sam shvatio da ću se boriti u superfinalu po prvi puta u životu me 'oprao' adrenalin. Mislit ćete da lažem, ali ja nikad u mečevima ne osjećam adrenalin. Uvijek sam smiren. Sama pomisao na Europsku MMA ligu je sjajna. Mislim da će to biti na svjetskom nivou! U svemu tome je najvažnije ostati smiren'', pribran je Anto Radman.

Prvaku prošle sezone MMA lige, Luki Vrkiću je najviše žao zbog potencijalne prilike u skoroj Europskoj MMA ligi.

''Presudila je ozljeda koljena. Vučem tu ozljedu već neko vrijeme. Ali, kada bolje razmislim, drago mi je da se nas dvojica nećemo boriti za ozbiljno. Zadnje dvije borbe koje sam imao, nisam s njima zadovoljan, u budućnosti želim agresivnije nastupati. A, protiv brata to ne bi mogao napraviti. Najviše mi je žao zbog prilike u Europskoj MMA ligi. Kada je Lovro izgubio od Zdravka Dukića, imao sam podijeljene emocije, s jedne strane mi je bilo žao što je izgubio, a s druge strane drago što se ne moram boriti protiv rođenog brata. Kada sam čuo da je Dukić odustao, nastao mi je košmar u glavi. I inače puno važem, ova ozljeda je donijela odluku umjesto mene i olakšala mi vaganje. Ne znam što me čeka, budućnost je neizvjesna i kao takvu je volim i prihvaćam'', iskren je bio Luka Vrkić.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Fight card superfinala Hrvatske MMA lige:

Borbe za pojas kategorije:

Do 70 kg: Marko Burušić - Filip Pejić
Do 77 kg: Anto Radman – Lovro Vrkić
Do 84 kg: David Vasić - Antonio Mijatović
Do 93 kg: Božo Mikulić - Matej Batinić
+ 93 kg: Dorijan Ilić - Dražen Glavaš

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider