FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr

Borilačka krema u Zagrebu: 'Ovo je ispunjenje svih snova'

Zagrebačka Arena sprema se za još jedan borilački spektakl. Osmi po redu FFC u petak će ugostiti borilačku kremu. Najjače borbe do sada, zvijezde večeri bit će naš Zelg Galešić i legenda UFC-a, Ricco Rodriguez…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon ožujka i K1 Grand Prixa, zagrebačka Arena ugošćuje novi, velik borilački spektakl. FFC 8 ponudit će najjači popis borbi do sada.

>> Bivši UFC prvak stigao u Zagreb: 'Bit će to okršaj dva različita stila'

"Glavni meč večeri je naš Zelg Galešić protiv Ricca Rodruigeza, bivšeg UFC šampiona. Prije toga Ante Delija iz Dubrovnika, to mu je najjači meč u karijeri, stepenica više ako dobije Diona Staringa, jedno od velikih borilačkih imena, svjetskih. Osim njega, Alen Brestovac bori se sa Crnjakom, novom zvijezdom Gloria, plus ostale regionalne i svjetske zvijezde", rekao je Orsat Zovko.

Puljanin, Zelg Galešić, hrvatska je MMA zvijezda, a do sada je imao 19 borbi. U ring se vraća nakon operacije desne šake koja je stradala u posljednjem meču. Zelg je posebno motiviran jer se vraća pred domaću publiku.

"Ispunjenje svih snova, ovo mi je deseta godina da sam profesionalac u MMA-u, napokon se vraćam doma i pred mojom publikom imam meč, to je super", izjavio je Galešić.

Legenda UFC-a, Ricco Rodriguez, Hrvatskoj se publici predstavio na FFC-u u Osijeku. Nakon tadašnje pobjede nad Tomažom Simoničem, 36-godišnji Amerikanac upisao je dva poraza.

"Zaslužio je moje poštovanje, u padu mu je forma u zadnje vrijeme, nadam se da neće biti u padu takvom u Areni. Želim dobar meč, da pružim dobru borbu s njime. Ja sam se za njega pripremao kao za prvaka svijeta u UFC-u tako da očekujem najbolje od njega", rekao je Galešić.

Ulaznice za borilačku poslasticu su u prodaji i to po vrlo povoljnim cijenama.

Priredba počinje u petak u 19 sati i 30 minuta, a posebni gost večeri bit će najveća hrvatska zvijezda borilačkih sportova, Cro Cop. Za one koji ne mogu do Arene, tu je Nova TV i izravan prijenos od 21 sat. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider