FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
FFC 08 u Areni

Bivši UFC prvak stigao u Zagreb: 'Bit će to okršaj dva različita stila'

Povodom borilačkog spektakla FFC 8 Zagreb koji će se održati u petak, 25. listopada 2013. U zagrebačkoj Areni u Zagreb dolazi bivši UFC prvak i jedna od legendi MMA sporta Ricco Rodriguez.

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Amerikanac Ricco Rodriguez u utorak je sletio oko 14.30 sati u zagrebačku zračnu luku Pleso. "Suave", kako ga nazivaju borilački fanovi, će ovog petka nastupiti u glavnoj borbi borilačkog spektakla FFC08 u Zagrebačkoj Areni. Protivnik će mu biti jedan od najpoznatijih i najpopularnijih hrvatskih MMA boraca Zelg Galešić.

Prilikom dolaska u Zagreb Rodriguez je prokomentirao nadolazeći dvoboj i drugi nastup u Hrvatskoj.

''Bit će ovo klasični okršaj dva različita stila. Mislim da svi znaju kako meni puno više odgovara borba u parteru, dok je kod Zelga suprotna situacija. No, borba kreće s nogu, pa ćemo vidjeti kako će se razviti situacija i prema tome ću odrediti svoju taktiku'', rekao je Rodriguez te nadodao:

''Ovo je prvi put da nastupam u MMA borbi do 95 kilograma, zahvalan sam Zelgu što mi je izašao u susret s kilažom. Ja sam trenutno ispod 100 kilograma, čini mi se da do četvrtka i službenog vaganja moram izgubiti još svega tri ili četiri kile.

''Dobro sam proučio Zelga, znam kakav je njegov stil borbe. Radi se o iskusnom borcu koji je nastupao u brojnim poznatim organizacijama i siguran sam da ćemo publici u Zagrebu prirediti pravu borbu'', zaključio je Rodriguez.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider