FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uživo Nova Tv i Oyo

Bonjasky u Zagrebu: Mirko i ja spremamo rat!

Hrvatska metropola idućih nekoliko dana bit će ujedno i jedno od svjetskih središta borilačkog svijeta zahvaljujući spektaklu Glory 14 koji se održava u Areni ove subote uz izravan prijenos na Novoj TV i OYO.hr.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Većina glavnih zvijezdi stigla je u Zagreb u ranim poslijepodnevnim satima, a predvodio ih je Remy Bonjasky kojeg čeka nastup u glavnoj borbi večeri protiv Mirka Filipovića.

"Maksimalno sam spreman za borbu, jedva čekam subotu, publika može biti uvjerena kako će svjedočiti pravom spektaklu. Mirko i ja priredit ćemo pravi rat u ringu, a to je nešto što se ne smije propustiti", rekao je kratko Remy nakon slijetanja na Pleso.

Letom iz Amsterdama stigli su također i Michael Duut, Davit Kiria, Albert Kraus, Sahak Parparyan, Andy Ristie, Arthur Kyshenko i još mnoga druga nama poznata imena, a svi oni dio su spektakla koji nas očekuje 8. ožujka!

Borbu Cro Cop - Remy Bonjasky i najzanimljivije mečeve s Glory 14 spektakla u Areni gledajte u subotu navečer UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr.

Tko će pobijediti u Areni na Glory 14 (UŽIVO Nova TV i OYO)?

Ukupno glasova:

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider