FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
U programu Nove TV

Bliži se MMA spektakl: 'Bit ćemo među prvih pet reprezentacija'

U veljači nas čekaju novi borilački okršaji u programu Nove TV. Za točno deset dana, u subotu 8. veljače, Draženov Dom bit će poprište kvalifikacija Europske MMA lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vidjet ćemo što mogu hrvatski borci u kontinentalnoj konkurenciji. Prvi nastupaju prvaci domaće MMA lige u lakoj i srednjoj kategoriji Filip Pejić i David Vasić.

''Treniramo dva put na dan oko pet sati sve zajedno'', izjavio je Zelg, a Ban nadodao:

''Sva sreća da nema ozljeda, pripreme teku odlično. Zelg i ja se super nadopunjujemo, on odlično radi stojku, a ja se trudim da ih naučim što bolje parter i hrvanje.''

Treneri hrvatske MMA reprezentacije pripremaju dvojac Filip Pejić - David Vasić koji će idućeg vikenda odmjeriti snage s međunarodnom konkurencijom u europskoj MMA ligi.

''Super je stvarno od prvog treninga jedni drugima pomažemo, gledamo gdje su greške oni mene nadopunjuju mi njih'', izjavio je Avasić.

Natječe se 16 zemalja, a svaka zemlja daje po jednog reprezentativca u pet težinskih kategorija.

''Europska liga kao projekt, gdje smo mi tu kvalitativno? Pa ja mislim da ćemo bit među prvih pet reprezentacija - onako skromno'', rekao je Zelg.

Pejić će u kavez protiv Britanca Rikkija Fortune.

''Paše mu po stilu, on je čisti parteraš, što Pejić zna izvanredno iskontrolirati. Mislim da Fortuna nema šanse'', izjavio je Zelg.

U srednjoj kategoriji Mađar Martin Kaluš protivnik je Davida Vasića.

''Dobar je u stojci, dobar je u parteru. Vasić će ga trebati što više izdominirati hrvački, zauzeti dobru poziciju i zadati što više udaraca'', objasnio je Zelg.

Sve ono što smo već vidjeli u Vasićevih pet pobjedničkih borbi u domaćoj ligi. U Draženovom domu gledat ćemo 12 borbi, a najgromoglasniju podršku idućeg vikenda imat će sigurno Filip Pejić.

''Ovim putem ih pozivam da u što većem broju podrže mene i Davida i naše ostale reprezentativce u daljnjim kolima, što oni više navijaju mi udaramo jače'', poručio je Pejić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider