FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Šokirao svijet

'Bigfoot' Silva otkrio što je dobacio nokautiranom Overeemu!

Brazilac je dva puta šokirao svijet, kada je porazio velikog Fjodora i sada kada je na pod poslao Alistaira Overeema.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borilačkim svijetom odjeknula je pobjeda Antonija Silve zvanog 'Bigfoot' nad Alistairom Overeemom. Iznenađeni su bili apsolutni svi, osim možda onih koji su tvrdili kako će Nizozemac teško do pobjede – čist.

>> Mirko: Drago mi je da je Silva bahatog Overeema naučio pameti!

>> Šok u Las Vegasu: "Big foot" Silva razbio Overeema!

>> Zelg slomio ruku u borbi za naslov: 'Nažalost, slijedi pauza...'

Overeem je nekako bio bliži pobjedi nakon dvije runde, a onda u je u trećoj krenuo uragan Brazilca i veliki Reem je izgledao kao ispuhana lutka. Tada je Silva nešto došao reći nokautiranom protivniku.

''Htio sam nastaviti meč. Rekao sam mu da idemo dalje.''

No, legendarni sudac Herb Dean već je prekinuo batinanje, a Alistair Overeem doživio je prvi poraz nakon daleke 2007. godine. Izgubio je i priliku za mega borbu protiv Caina Velasqueza i tako izbio silne novce vlasnicima UFC-a.

Nakon ovakvog ishoda možda smo bliži trećem obračunu Juniora Dos Santosa i Caina Velasqueza. Čak ni 'Big foot' ne vjeruje da će mu UFC dati priliku za naslov.

''Svi su vjerovali kako će se Overeem nakon mene boriti za prvaka, ali sam uspio šokirati svijet. Vidio sam mu u očima da ga mogu nokautirati. Ne znam hoće li mi UFC dati još jednu priliku protiv Caina'', rekao je Brazilac koji je od Velasqueza izgubio prošlog svibnja.

No, čovjek koji je pobijedio Fjodora i Overeema zaslužuje borbu za pojas. Kad se već Daniel Cormier ne želi boriti protiv prijatelja Velasqueza.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider