FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Poraz od prvaka

Zelg slomio ruku u borbi za naslov: 'Nažalost, slijedi pauza...'

Zelg Galešić poražen je nakon četiri i pol minute borbe protiv Engleza Lintona Vassela u meču za naslov UCMMA prvaka u poluteškoj kategoriji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je naš borac sjajno otvorio borbu pogodivši Vassela desnim direktom i lijevim high kickom nakon tridesetak sekundi, 196 centimetara visoki Vassel uspio je prebaciti borbu u parter.

Tamnoputi branitelj naslova dominirao je u parteru. Zelg je prvo dobro blokirao njegove pokušaje gušenja, no jedan udarac je raskrvario arkadu. Iako se Zelg branio, 'ground and pound' Britanca ''završio'' je 33–godišnjeg Puljanina.

''Kada je sjeo na mene koljenom mi je pritisnuo desnu ruku. Definitivno ću morati poraditi na masi, nabaciti nekoliko kilograma. Dva puta sam ga pokušao baciti sa sebe, ali nisam uspio. Za polutešku kategoriju trebam još mase. Nažalost, sada slijedi pauza od tri mjeseca dok se ruka ne oporavi'', rekao nam je Zelg o slomljenoj ruci.

''Znao sam da se Zelg neće predati tako lako u parteru. Sudac ga je upozorio da se brani. Mislio sam da ćemo otići u drugu rundu, ali sudac je prekinuo'', opisao je kraj borbe 29–godišnji Englez.

''Na koga se ovaj momak sjedne, taj se neće dignuti iz partera'', kratak je bio Darren Ward trener Lintona Vassela.

Zelg je se nakon dvije godine ponovno borio u Engleskoj u kojoj je bio prvak njihove najjače organizacije Cage Ragea. Ovo mu je osmi poraz, ubilježio je 11 pobjeda u karijeri.

Pogledajte borbu nakon 3:35:00 na videu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider