FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Dosad je svaki put slavio

Bellator 126: Cro Cop - Roy Nelson, sve je spremno za veliki Mirkov revanš

Sve je spremno za večerašnji okršaj Mirka Filipovića i Roja Nelsona, borba je na rasporedu od 4:00 ujutro, a uživo je možete pratiti na GOL.hr-u te sutra navečer na Novoj TV.

Nelson protiv Cro Copa 2011. godine (Screenshot)

Mirko Filipović i Roy Nelson odradili su vaganje i posljednje sučeljavanje uči Bellatora 126, i sve je spremno za borbu. Cro Copu će to biti 51. profesionalni MMA nastup i drugi susret s Nelsonom, protiv kojeg će tražiti osvetu za poraz iz 2011. godine i njihovih UFC dana.

Nelson je na vaganju težio 11 kilograma više, a Mirku je vaga pokazala težinu 106.4 kilograma, za koju se zna da mu odlično pristaje.

A da je Filipović dobro raspoložen, pokazala je i galerija fotografija koju je objavio na svom Facebook profilu. Mirko borbu dočekuje na nizu od devet pobjeda.

"Svi znamo da Mirko nije izgubio ni jedan revanš do sada, tako i kladionice govore. Ali, u zadnjih devet borbi Mirko ima sve pobjede dok Roy Nelson ima šest poraza. Vidjeli smo Mirkovu spremu po društvenim mrežama što objavljuje i sam je rekao da se nije nikad bolje osjećao", prepričava stručni sukomentator Nove TV.

Obojica boraca su u smiraju bogatih karijera, u kojima su kombinirano upisali 59 pobjeda! Cro Cop je slavio u 36 mečeva, u 11 je izgubio, dok su dva završila remijem. Nelson je na omjeru od 23 pobjede i 16 poraza.

Cro Cop i Nelson predviđeni su kao treća borba glavnog programa Bellatora 126. Izravni prijenos pratite od 4:00 ujutro na GOL.hr-u, a sve možete pogledati sutra navečer na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider