FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Zaustavit će ga sudac?

Ambiciozni Vladimir: Prvo želi Burušića, a onda i prvaka Pejića!

Prošle godine u prvom krugu Hrvatske MMA lige sreli su se Ivan Vladimir (Bandog Zadar) i Oliver Sudac (Werdum Combat Team). Tada je Vladimir zaradio prst u oko, a Sudac diskvalifikaciju.

Sudbinom ždrijeba, njih dvojica su dobili priliku za revanš na prvom eventu osmine finala Hrvatske MMA lige u Puli, ovog puta nadamo se bez 'kopanja očiju'.

''Mislim da ćemo nas dvojica ovaj put taktički odraditi meč, ne očekujem kopanje očiju. Pripremam se u Mostaru s trenerom Slavenom Planinićem i njegovim učenikom Mateom Biokšićem koji se također bori Hrvatskoj MMA ligi i ove godine će čudo napraviti u kategoriji do 77 kg. To vam garantiram! A što se tiče moje borbe u Puli, Sudac i ja se odavno znamo, dobri smo prijatelji. Ne znam kakvu je taktiku napravio za ovaj meč i nije me briga. Ne znam ni koliko je napredovao od prošle godine. Ja ću u kavezu pulskog Mate Parlova pokazati koliko sam ja napredovao od prošle sezone. Ove godine ciljam da me dopadne Marko Burušić, a preko njega želim doći do Filipa Pejića'', ambiciozan je Ivan Vladimir.

Oliver Sudac nešto je skromnijih prognoza, a njegov trener Igor Labos tvrdi da su se dobro pripremili i da im je jako drago što imaju priliku za pošteni revanš s obzirom na nesretnu okolnost 'prsta u oko' od prošle godine.

''Poštujem Vladimira unutar i izvan kaveza. Dobro sam se pripremio, podigao sam se na jednu razinu više. Nadam se nokautu, a kako sam puno radio na parteru, ne bi imao ništa protiv da taj meč završim i polugom. Očekujem dobar 'fight' između nas dvojica, bilo u stojci, bilo u parteru'', izjavio je Oliver Sudac.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas prvi event osmine finala Hrvatske MMA lige koji će se održati 22. veljače u dvorani Doma Sportova Mate Parlov s početkom u 21.00 sat. Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Doma Sportova Mate Parlov na dan eventa. Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider