Naslovnica
SPORTOVI
Naslovnica
Pokrovitelj LIDL

Medo i Sunara izdvojili najbolje trenutke s Eura: ''Ne znaš što se događa, to je kompletan delirij!''

Dok nogometna groznica i dalje trese Europu i svaki dan gledamo novi nogometni okršaj, Matej Sunara i Ivica Medo otkrili su svoje dojmove s Eura.

Uzavrela nogometna atmosfera u punom je jeku, a u zanimljivom razgovoru Mateja Sunare i kolumnista gol.hr-a Ivice Mede, Medo je otkrio kojih su to pet najljepših trenutaka s ovog Europskog prvenstva koji će se njemu urezati u pamćenje.

Jedan od trenutaka koje je Medo izdvojio je oduševljenje mnoštvom hrvatskih navijača, pa čak i obitelji s djecom koji su stigli u Berlin. Također, tu su i tamburaši iz Slavonije koji su dizali atmosferu u Berlinu, u kojoj su potom uživali i hrvatski, a i svi ostali navijači.

Medo i Sunara uživali su u grickalicama iz Lidla dok su pričali svoje doživljaje, a ne možemo izdvojiti čiji su nam dojmovi s Eura draži. Sunara je izdvojio svojih pet trenutaka s Eura koji će mu još dugo ostati u lijepom sjećanju, a jedan od njih je kaže, bila utakmica Hrvatska - Italija.

''Na toj utakmici navijanje nije stalo, kad je Modrić zabio gol, dogodilo se da odeš tri, četiri reda ispod, pa se vratiš, ne znaš što se događa, nekakav kompletan delirij. To je kompletan show, grle ljudi jedne druge, a ne poznaju se. Fantastično!'', opisao je Sunara atmosferu na stadionu.

Sudeći po njihovim interesantnim pričama, ne sumnjamo kako su se i Sunara i Medo odlično proveli u Njemačkoj, a znamo kako je uz Lidlove grickalice, voćne sokove i pakete Perlenbacher piva svako navijanje još bolje.

Što su još Ivica Medo i Matej Sunara otkrili u razgovoru pogledajte u videu, a sve što vam treba za navijanje kod kuće nabavite u vašem obližnjem Lidlu.

Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Lidl po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider