Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Završio u knockdownu

Ovo je jako boljelo: Kad međunožje suigrača spriječi pogodak...

Drugi je put ove sezone dortmundska Borussija izgubila ruhrski derbi od najmrskijih rivala, nogometaša Schalkea. Drugi je put, sada u Gelsenkirchenu, bilo 2:1 za Rudare.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok su prvo poluvrijeme završili s minusom od dvaju pogodaka, u nastavku su igrači Jürgena Kloppa zaigrali kudikamo angažiranije. Poljski centarfor Robert Lewandowski u 59. je minuti smanjio na 2:1, da bi desetak minuta kasnije, našavši se ponovno u sjajnoj prilici za gol, pucao neprecizno; njegov oštri volej lijevom nogom nije, međutim, zaustavio jedan od suparničkih braniča, kao ni golman Timo Hildebrand, već je odsjeo na međunožju suigrača mu Marija Götzea.

Premda je izvjesno vrijeme bio u "knockdownu", mladi se njemački reprezentativac pridigao i odigrao utakmicu do kraja: s teškim osjećajem krivnje da je suigraču možda pokvario radost 18. ovosezonskoga prvenstvenog pogotka, a momčadi osvajanje jednog boda u regionalnom derbiju... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider