Košarka
SPORTOVI
Košarka
prestižni turnir

Zadar Doğuş Basketball Tournament pod pokroviteljstvom predsjednice republike

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar – Kitarović pokroviteljica je najjačeg europskog košarkaškog pripremnog turnira, koji se u Zadru igra od 24. do 27. rujna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prestižni turnir u Hrvatsku dovodi neke od najboljih momčadi Europe, među kojima su i dva sudionika ovogodišnje završnice Eurolige: Olympiakos i Fenerbahce. Uz njih na turniru sudjeluju i Bayern, Crvena zvezda, Darüşşafaka Doğuş i domaćin Zadar.

Jedan od najatraktivnijih sportskih događaja u Hrvatskoj moći će se pratiti i uz izravne televizijske prijenose u Grčkoj, Turskoj i Njemačkoj, kao i u zemljama regije. Produženje turističke sezone u Zadru i županiji također je jedan od važnijih ciljeva ovog atraktivnog turnira.

Među popratnim atrakcijama možemo izdvojiti veliki koncert koji će se 23. rujna održati na Višnjiku, na kojem će, između ostalih, nastupiti i najpopularniji grčki pjevač Antonis Remos. Uz to, turnir u basketu održat će se na zadarskom Forumu, a pobjednik će, uz vrijedne nagrade, imati i čast suprotstaviti se euroligaškim igračima u atraktivnim košarkaškim disciplinama zakucavanju i šutiranju trica, uoči same finalne utakmice.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider