Košarka
SPORTOVI
Košarka
zvijezda Chicago Bullsa

VIDEO Skandal na Eurobasketu: Crnogorac Mirotić rasparao srpsku zastavu!

Sinoć je nakon novog poraza Španjolaca njihov naturalizirani igrača Nikola Mirotić napravio incident o kojem će se dugo pričati.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon Srbije, Španjolska je doživjela novi poraz. Ovog puta Talijani su im zabili nevjerojatnih 105 koševa. Nikola Mirotić, Crnogorac koji je odlučio igrati za Španjolsku, prolazio je vidno nervozan nakon utakmice kroz tunel, a srpski navijači spustili su mu zastavu.

To je rođenog Podgoričana toliko očito izbacilo iz takta da je ne gledajući gore podrapao srpsku zastavu. Naravno, u Srbiji je to odmah izazvalo nevjericu, no Mirotić kaže kako nije vidio da je to bila zastava. Na svom se Twitter profilu odmah ispričao:

''Duboko žalim zbog svoje reakcije nakon utakmice. Nisam bio svjestan da je to bila zastava, i to srpska. Gledao sam u pod zbog tenzija na utakmici i nešto osjetio na licu. Nikad ne bih uvrijedio nečiji simbol'', poručio je Crnogorac.

Od svih televizijskih kamera, samo je islandska uhvatila taj trenutak.

Inače, u prvoj utakmici srpski su mu navijači na utakmici Srbija - Španjolska svašta vikali, sijevale su uvrede od kojih je “dušo prodana“ bila najblaža. Zvijezda Chicago Bullsa otišla je u Real Madrid još s 14 godina i na kraju je odabrao igrati za ’Furiju’ umjesto za Crnu Goru.
 

Eurobasket 2015

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider