Košarka
SPORTOVI
Košarka
LeBron za povijest

VIDEO Sjajni Bogdanović opet bez prave pomoći suigrača

U noći sa subote na nedjelju odigrano je 10 utakmica u NBA ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović bio je s 20 koševa najbolji strijelac Brooklyn Netsa koji su izgubili kod San Antionio Spursa (101:130), dok su u porazu Orlanda kod kuće protiv Denvera (113-121) Damjan Rudež i Mario Hezonja imali malu minutažu.

Netsi su po 14. put zaredom izgubili u gostima kod San Antonio Spursa, a Bogdanović je s 20 koševa za 27 minuta igre (šut 7/13, trice 2/4) te s 4 skoka i 2 asista, bio najbolji pojedinac kod gostiju.

Već u prvoj četvrtini Spursi su zabili 41 koš, a predvodio ih je Kawhi Leonard (30).

Hrvatski dvojac u dresu Orlanda nije imao veću rolu u porazu od Denvera. Damjan Rudež je odigrao sedam minuta, pogodio jednu tricu i imao jednu ukradenu loptu, dok je Mario Hezonja imao dva poena iz svog jedinog šuta na utakmici. Danilo Gallinari predvodio je Nuggetse s 21 poenom i šest skokova, a Evan Fournier u dresu Magica je ubilježio 24 koša.

LeBron James je sinoć postao je prvi igrač u povijesti s 27.000 koševa, 7.000 skokova i 7.000 asistencija. U pobjedi prvaka Clevelanda protiv Charlotte Hornetsa James je ubacio 44 poena, najviše ove sezone, a dodao je i devet skokova te deset asistencija čime je došao do 7.000 asistencija u karijeri.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider