Košarka
SPORTOVI
Košarka
Magic preokrenuo Pelicanse

VIDEO Odlična partija: Pogledajte dosad najbolju Hezonjinu utakmicu u NBA-u

Hrvatski košarkaši reprezentativac Mario Hezonja odigrao je odličnu utakmicu za Orlando Magic koji je u svojoj pretposljednjoj pripremnoj utakmici uoči početka nove NBA sezone kao domaćin svladao New Orleans Pelicanse sa 110-107 nakon produžetka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hezonja je za 28 minuta provedenih na parketu postigao 19 koševa (šut iz igre 6-10, slobodna bacanja 3-4) uz četiri skoka i dvije asistencije.

Hezonja je u utakmicu krenuo s klupe, ali je bio jedan od važnijih igrača u drugom poluvremenu u kojem je Orlando nadoknadio zaostatak od 10 koševa iz prvoga dijela. Mladi je Dubrovčanin pogodio četiri od svojih šest pokušaja za tricu, a usto je vrlo dobro surađivao i s crnogorskim centrom Nikolom Vučevićem koji je utakmicu završio sa 24 poena i 14 skokova. Najbolji kod Pelicansa bio je 22-godišnji Anthony Davis sa 33 ubačaja i 16 skokova.

Posljednju pripremnu utakmicu Orlando, koji je dosada ostvario pet pobjeda i dva poraza u predsezoni, odigrat će za dva dana na svom terenu protiv Memphis Grizzliesa, dok će prvu službenu utakmicu u novoj sezoni odigrati u noći sa 28. na 29. listopada kada na Floridu stižu Washington Wizardsi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider