Košarka
SPORTOVI
Košarka
dvaput

VIDEO Incident u velikom finalu: Spanoulis loptom gađao Rudyja

Košarkaši Real Madrida osvojili su u nedjelju naslov europskog prvaka pobjedom u finalu 78:59 protiv grčkog Olympiakosa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako rezultat izgleda vrlo uvjerljivo, Real je do te pobjede stigao nakon velike borbe, pogotovo u 3. četvrtini u kojoj je Olympiakos čak i poveo. Međutim, snažna tricaška završnica donijela je španjolskoj momčadi 15. naslov europskog prvaka i prvi nakon 20 godina.

Dojam je u završnici velikog finala malo pokvario junak polufinalnog ogleda između Olympiakosa i CSKA - Vassilis Spanoulis. Njemu je nakon posljednje trice koju je Real postigao Rudy Fernandez uručio loptu u ruke, nakon čega ga je Grk s njom pogodio u glavu.

Španjolac mu je ponovno vratio loptu, no Grk je još jednom, ovoga puta iz veće udaljenosti, krenuo gađati Fernandeza. Suci su ga kaznili tehničkom pogreškom, a susret je nakon kraće stanke završen u mirnoj atmosferi.

Podsjetimo, bliski susret njih su dvojica imala i prošle sezone u doigravanju, kada je Rudy Fernandez, u pokušaju da zaustavi grčkog razigravača, najprije nogom a potom i rukom opalio po Spanoulisu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider