Košarka
SPORTOVI
Košarka
Napustio pressicu

VIDEO Incident Srbina nakon velikog derbija: 'Neću sjediti kraj njega, psovao nam je!'

U velikom derbiju grčkog košarkaškog prvenstva Panathinaikos je pobijedio Olympiakos 73-69, a na pressici nakon utakmice došlo je do incidenta među trenerima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako prenosi Sport24.gr, trener Olympiakosa Giannis Sfairopoulos bio je rezigniran ponašanjem kolege na protivničkoj klupi. Naime, treneru Panathinaikosa zamjerio je što je psovao oca, majku i obitelj njegovom suradniku Milanu Tomiću.

Sfairopoulos je na kraju rekao kako ne može sjediti pored nekoga tko im je tako opsovao. Zbog čega se ustao i napustio pressicu.

''Na kraju utakmice moj suradnik Milan Tomić je prišao sucima kako bi s njima mirno porazgovarao, a onda su ga vulgarno napali Aleksandar Đorđević i njegovi suradnici. Đorđević mu je pritom opsovao obitelj, a ja ne mogu sjediti pored takvih ljudi. Ne znam hoće li se ispričati'', izjavio je trener Olympiakosa.

Svoju verziju priče ponudio je i srpski stručnjak.

''Što se dogodilo na terenu i ostaje na terenu. On je to želio podijeliti s vama, što je u redu. Mi nismo ništa započeli, samo smo reagirali, ali neću se nikome žaliti'', objasnio je Đorđević.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider