Košarka
SPORTOVI
Košarka
Netsi nisu uspjeli okrenuti

VIDEO Bogdanović nije imao svoju večer, Atlanta došla na korak do prolaza

Bojan Bogdanović i Brooklyn Netsi nisu uspjeli u Atlanti izvesti potpuni preokret u seriji i ostali su 'kratki' za deset poena (97:107) te će se za dva dana na svom parketu boriti za sedmu utakmicu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nije to bila drugačija utakmica za Hawkse kao prethodne dvije, ali i prve dvije. Imali su na početku serije Hawksi određenih problema i ne tako uvjerljivo slavili (99:92, 96:91), a i ovaj put nije bilo tako. Najgore od svega je što su nakon prve četvrtine imali 17 poena razlike i napokon izgledali kao prvak Istoka, što svakako dosad nije bio slučaj i morat će se zapitati ukoliko prođu Netse kako dalje. Jer, na ovaj način nešto jačeg protivnika ne mogu dobiti, a tu se ne misli samo na Cleveland Cavalierse već i Chicago Bullse te Washington Wizardse.

Dakle, dopustili su Netsima da se raspucaju i stignu ih te dođu čak do 89:90, da bi potom individualna kvaliteta ipak presudila. Naš Bogdanović nije imao mirnu ruku kao u prošle dvije utakmice pa je u 29 minuta na parketu zabio sedam poena, imao dva skoka, jednu asistenciju, jednu ukradenu loptu i jednu blokadu. Zato je nekadašnjih cibos Alan Anderson zabio 23, a trice je gađao četiri od četiri! Dodao je 18 poena Johnson, uz devet skokova, 18 poena zabio je i Jack, a 15 uz svega tri skoka Lopez. Upravo je Lopez nedostajao za nešto više.

Kod Atlante je Korver našao mir ponovno i zabio 17 poena, ali šutirao je za tri 5 od 12. Odličan je bio Carroll s 24 poena te Horford i Teague sa po 20. S time da je Horford imao i 15 skokova.

U drugom susretu večeri Memphis je pobijedio Portland Trailblazerse 107:97 i prošao u sljedeći krug. Sjajan je kod domaćih bio Gasol s 26 poena i 14 skokova, a pridodao mu se Lee s 20 poena. Kod gostiju je najefikasniji bio McCollum s 33 poena, a uz njega treba istaknuti i Lillarda s 22. Grizzliesi sad imaju najteži zadatak, za finale Zapada igraju protiv najbolje momčadi lige - Golden State Warriorsa.

REZULTATI:

Atlanta Hawks - Brooklyn Nets 107:97 (3:2)
Memphis Grizzlies - Portland Trailblazers 99:93 (4:1)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider