Košarka
SPORTOVI
Košarka
'Pogriješio sam'

Sterling nakon skandala zamolio za oprost

Vlasnik američke profesionalne košarkaške NBA momčadi Los Angeles Clippersa Donald Sterling, koji je dobio doživotni izgon iz lige zbog rasističkih komentara, ispričao se zbog svojih riječi, te zatražio oprost u svom prvom službenom obraćanju javnosti nakon što je čitav slučaj izašao u javnost, objavila je američka televizijska postaja CNN.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U intervjuu, koje će CNN objaviti kasnije tijekom ponedjeljka, Sterling je izjavio kako je napravio strašnu pogrešku, ali kako nije rasist.

"Volim svoju ligu, volim svoje partnere. Zar nemam pravo na jednu pogrešku? To je strašna pogreška i neću ju nikada više napraviti. Ovdje sam kako bih se ispričao", rekao je Sterling.

Prije dva tjedna novi je povjerenik NBA lige Adam Silver kaznio je Sterlinga doživotnim izgonom iz lige i sa 2.5 milijuna dolara zbog snimke u kojoj vlasnik Clippersa svojoj prijateljici govori kako ne želi da se druži s crncima.

"Ovo je vrlo teško za mene, pogriješio sam, prouzročio sam problem i ne znam kako ga ispraviti", rekao je Sterling na pitanje zašto je čekao ovako dugo s izlaskom u javnost.

Sterlingova supruga Shelly, koja je suvlasnica Clippersa, u nedjeljnom je razgovoru za ABC News izjavila kako će se usprotiviti svakom pokušaju da ju se natjera na prodaju kluba.(Hina)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider