Košarka
SPORTOVI
Košarka
Oštra poruka svima

Sprema li se Dariju Šariću novi trade? LeBron poludio zbog poteza Dallasa

Ponajbolji košarkaš današnjice nije ostao imun na ono što su napravili Mavericksi.

Dario Šarić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ni s dolaskom novog trenera Ryana Saundersa situacija se za Darija Šarića u Minnesota Timberwolvesima nije puno promijenila nabolje.

Dario je i dalje u sporednoj ulozi, stoga ne čudi što se prije nekoliko dana kod njega pojavila želja da još jednom promijeni klub u ovoj sezoni.

"Istina je da su Dario i njegov zastupnik zatražili trade, ali čini se da od svega neće biti ništa jer ga novi trener ne želi pustiti. Darijeva je želja da zaigra za San Antonio Spurse jer njihova trenera Grega Popovića iznimno cijeni. Sad je situacija takva da će Dario do kraja sezone ostati u Minnesoti, ali to ne znači da se ne može dogoditi neki trade u zadnji čas. To je NBA", izjavio je Predrag Šarić, otac Darija Šarića za 24 sata.

Ovaj četvrtak posljednji je dan što se tiče ove sezone u kojem klubovi mogu zamijeniti igrače.

U noći sa srijede na četvrtak bilo ih je nekoliko, a jedan je izazvao posebnu pažnju, zbog načina na koji se dogodio. Usred utakmice sa Charlotte Hornetsima Dallas Mavericksi su poslali Harrisona Barnesa u Sacramento Kingse u zamjenu za Zacha Randolpha i Justina Jacksona.

To što su tijekom utakmice Mavericksi razmijenili jednog od glavnih igrača nije dobro sjelo ponajboljem košarkašu današnjice LeBronu Jamesu, koji je takav potez oštro kritizirao na svom Instagramu.

"Dopustite mi da pogodim da je ovo super jer su morali učiniti ono što je najbolje za njihovu franšizu. Promijenili ste čovjeka koji je doslovno bio na parketu. Ne ulazim u to tko je to napravio jer to je posao, ali želim da ova priča dobije realne obrise. Ne želim da se igrača kad želi napustiti franšizu okarakterizira kao nezahvalnog ili sebičnog, a kad trguju s vama, puštaju vas ili odustaju od vas, onda se to objašnjava time da je to najbolje za njih."

Senzacionalni transfer: Istra 1961 dovela igrača PSG-a! Kevin Rimane i Kylian Mbappe (Foto: AFP) Kevin Rimane u reprezentativnom dresu (Foto: AFP) Kevin Rimane u reprezentativnom dresu (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider