Košarka
SPORTOVI
Košarka
Cibona u rasulu

Spahija pobjegao, Bandić poručio: Nemamo za Jordana, koliko para, toliko muzike!

Pravi potres dogodio se danas u Ciboni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što su Cibosi sinoć doživjeli 28. uzastopni europski poraz, trener Neven Spahija odlučio je napustiti brod koji tone.

"Obavještavamo vas da je danas, na inicijativu gospodina Nevena Spahije, u Košarkaškom klubu Cibona održan sastanak trenera i čelnika kluba na kojem je sporazumno dogovoren raskid dosadašnje suradnje. Vodstvo Cibone također je dogovorilo da će momčad do daljnjega voditi dosadašnji pomoćni trener Slaven Rimac", stoji u priopćenju KK Cibona.

Spahija je u Cibonu stigao prošlog ljeta. Najprije je izgubio finale Kupa Dražena Petrovića od Cedevite, u ABA ligi je krenuo slabije, pa nekako počeo hvatati konce... Ipak, sramoćenje u Europi očigledno je bilo previše. Tužna i sramotna sudbina nekoć velikog kluba već je duže vrijeme u rukama jednog čovjeka, Milana Bandića.

„Ne mora se uvijek dobivati, mora se nekad i gubiti“, kazao je danas Bandić na novinarski upit o stanju pod Tornjem.

Bandić je dodao da Cibona nema novca da kupi 'Air Jordana', ali da im takvo što niti ne treba...

„Cibona ima svoju povijest, sadašnjost, a imat će i budućnost. Ko bi gori, sad je doli. Koliko para, toliko muzike“, slikovit je bio Bandić, zaključivši sljedeće:

„Imamo mi prečih problema u ovom gradu i državi od Cibone.“

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider