Košarka
SPORTOVI
Košarka
Još jedna utakmica

Rudežeova Indiana ima sve u svojim rukama: Bogdanović bez playoffa?

Košarkaši Indiane trebali su dva produžetka za domaću 99-95 pobjedu nad Washingtonom, kojom su se učvrstili na osmom mjestu Istočne konferencije uoči posljednje večeri regularnog dijela NBA sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Indianu su do pobjede predvodili C. J. Miles s 25 koševa i osam skokova, te George Hill s 24 poena, 10 asistencija i devet skokova. Trener Pacersa Frank Vogel treću je utakmicu zaredom ostavio Damjana Rudeža u statusu navijača s klupe.

Indiana će u razmaku manjem od 24 sata odigrati i posljednju utakmicu u sezoni, na gostovanju kod Memphisa. Pobijede li Grizzliese Pacersi će osvojiti osmo mjesto na Istoku, bez obzira na rezultat dvoboja Brooklyn - Orlando. U toj utakmici Netse samo pobjeda može gurnuti u doigravanje, ali uz uvjet da Indiana izgubi.

Boston je pobjedom nad Torontom 95-93 osigurao sedmo mjesto na Istoku i u prvom krugu doigravanja igrat će protiv Clevelanda.

LA Clippersi su pobjedom u Phoenixu 112-101 osigurali treće mjesto na Zapadu, a mogu završiti i kao drugi uz, uvjet da sljedeće noći i San Antonio i Houston dožive poraze u svojim posljednjim utakmicama. Spursi gostuju u New Orleansu, a Houston je domaćin Utah Jazzu.

NBA rezultati, 14.4.

Indiana - Washington 99-95 (2 prod.)
Boston - Toronto 95-93
Phoenix - LA Clippers 101-112
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider