Košarka
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Košarka
'Invazija' na Ljubljanu

Repeša priznao pogrešku: Trebamo pomoć navijača protiv Ukrajine!

Hrvatska je pobjedom protiv Grčke osvojila prvo mjesto u skupini F i u četvrtfinalu Europskog košarkaškog prvenstva u Sloveniji igrat će protiv Ukrajine...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon drame s Grčkom u posljednjoj utakmici drugog kruga Europskog prvenstva u košarci, izbornik hrvatske reprezentacije Jasmin Repeša „posuo se pepelom“.

>> HRVATSKA pobijedila i Grke: Kakva drama u produžecima!

„Moja je pogreška što smo potrošili više energije nego što smo trebali. Nismo ušli u utakmicu kao sve ostale, malo su nas ponijele emocije“, iskreno je priznao Repeša pa konstatirao:

„Međutim, važno je da smo pobijedili. Sada znamo protivnika u četvrtfinalu, a to je Ukrajina. To će biti najvažnija utakmica prvenstva. Dobro je što imamo dva slobodna dana, dobro ćemo se odmoriti i proanalizirati suparnika“, kaže Repeša te ističe:

„Ukrajinci su atletski moćni, ali mi smo ipak favoriti.“

Utakmica s Ukrajinom igra se u četvrtak u Ljubljani. Satnica još uvijek nije poznata.

„Molim naše navijače da dođu u što većem broju kako bi imali domaćinsku atmosferu. Ovaj rezultat čekamo godinama“, zaključio je Repeša. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider