Košarka
SPORTOVI
Košarka
Radić se probudio iz kome

Repeša objavio popis kandidata: Tomas i Draper ipak u sastavu!

Jasmin Repeša, izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, objavio je popis reprezentativaca za Europsko prvenstvo u Sloveniji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Jasmin Repeša objavio je popis reprezentativaca za Europsko prvenstvo u Sloveniji. Na popisu se nalazi 15 košarkaša. Iako je Repeša kasnio s popisom zbog Stanka Baraća, ipak je bio prisiljen košarkaša Efesa izostaviti s istog.

Barać otpao

„Čekali smo liječnika Efesa da dođe u Široki i pregleda Baraća. Jedini termin bio je 30. lipanj. Zaključeno je da Barać još nije zaliječio ozlijeđeno stopalo“, objasnio je izbornik koji je s popisa morao izostaviti još nekoliko igrača zbog ozljeda: Hezonju, Piletića, Babića i Ramljaka.

Tomas i Draper se odazvali

Odaziv Marka Tomasa i Donatyea Drapera bio je pod znakom pitanja. Izbornik tvrdi kako mu je s Tomasom trebao samo jedan razgovor da ga uvjeri da se odazove.
„Počeo je s izbjegavanja pogleda, ali završio je onako kako treba“, kazao je Repeša.

Radić se probudio iz kome

Inače, predsjednik HKS-a Danko Radić probudio se iz umjetno inducirane kome.
„Sinoć je počelo njegovo 'samostalno življenje', oporavak ide prema pravilima struke“, otkrio je Željko Drakšić, glavni tajnik HKS-a.

Popis reprezentativaca:

Roko Ukić, Dontaye Draper, Rok Stipčević, Ante Delaš, Marko Tomas, Kruno Simon, Bojan Bogdanović, Damjan Rudež, Dario Šarić, Mario Delaš, Damir Markota, Darko Planinić, Ante Tomić, Luka Žorić, Lukša Andrić

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider