Košarka
SPORTOVI
Košarka
korak do naslova

Real opet bolji od Barcelone, Tomić utučen: 'Ne mogu to objasniti'

Košarkaši Real Madrida su pred svojim navijačima pobijedili Barcelonu sa 100-80 u drugoj utakmici finala doigravanja španjolskog prvenstva, povećavši prednost na 2-0 u seriji…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski centar u redovima katalonske momčadi Ante Tomić nema objašnjenja za loš nastup svoje momčadi.

"Protiv njih ovdje u Madridu uvijek loše reagiramo na početku. Ne mogu to objasniti", izjavio je Tomić nakon utakmice pred 12.000 gledatelja.

Real Madrid je furiozno otvorio utakmicu završivši prvu četvrtinu s 31-10. Najbolji igrač Sergio Llull pogodio je u tom razdoblju pet trica iz pet pokušaja izazvavši euforiju ispunjene dvorane. Razliku od 20 koševa domaćin je održavao do kraja utakmice nadigravši Barcelonu u svim segmentima igre.

"Utučeni smo i tužni", rekao je Tomić koji je za 30 minuta postigao 11 koševa te je imao tri skoka.

Hrvatski 20-godišnji reprezentativac Mario Hezonja, koji je u petak u prvoj utakmici pružio veliku partiju, utopio se u nemoći Barcelone i za a petnaest minuta zabio je pet koševa, od čega jednu tricu, a nakon utakmice nije bio raspoložen za davanje izjava.

"Sada nam ostaje pobijediti iduće dvije utakmice doma. Nadam se da ćemo ih odigrati puno bolje nego ove dvije u Madridu", kazao je Tomić.

Idući okršaj košarkaša Barcelone i Reala na rasporedu je u srijedu u Barceloni. Ukoliko Real Madrid pobijedi postat će prvak Španjolske, nakon što je ove godine već osvojio španjolski kup i Euroligu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider