Košarka
SPORTOVI
Košarka
Cibona prijeti

'Pokrali su nas pred pet tisuća ljudi, možda i napustimo ligu'

Skoro puna dvorana Dražena Petrovića vidjela je opet jaku Cibonu, ali i loše suđenje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Šefovi Cibone zadnjih su dana zadovoljno trljali ruke. Uoči utakmice s Partizanom dao se nanjušiti štih starih dana kada je taj derbi u Draženovu domu bio glavni subotnji događaj u gradu. Blagajnici na ulazima konačno su imali posla, Repešini dečki sjajno su se postavili protiv favoriziranog suparnika, Beograđanima nijedna ružna riječ nije upućena s tribina, sve je išlo baš kako treba...

>> 'Pitam se jesam li pogriješio vrativši se na ove prostore, ovo mi ne treba'

Nažalost, cjelokupni dojam pokvarilo je očajno, u najmanju ruku čudno suđenje koje nije samo stvar vruće glave Jasmina Repeše, Cibonina stratega koji je odmah nakon utakmice oštro kritizirao suce. Iz uprave kluba kažu da te noći oka nisu sklopili.

''Godinu dana izvlačimo klub iz blata, doveli smo vrhunskog trenera, pokušavali svim snagama napuniti dvoranu i kad smo sve to uspjeli, pokrali su nas pred pet tisuća ljudi! Pitamo se: kako ih opet dovesti ako će nas u toj ligi tako tretirati? Kome to smeta Cibona?'', započeo je direktor kluba Zdenko Antunović.

Cijelu nedjelju u klubu pod tornjem zajedničkim snagama pregledavali su snimku utakmice. Procjenjuju da su grubo pokradeni u 12 situacija, a koje će i javno analizirati. Previše je to propusta za 40 minuta susreta...

''Već nekoliko kola izrazito smo nezadovoljni suđenjem, no ovo sada je vrhunac, kulminacija! Dobivamo na stotine mailova potpore od navijača, koji su svoje nezadovoljstvo s pravom pokazali u dvorani. Nakon svega, zaključujemo da se ABA liga igra samo zbog par ljudi koji su si namjestili vrhunske plaće i zbog sudaca. Mi bismo mogli i napustiti ligu'', tvrdi se u Ciboni koja je za danas u 13 sati zakazala press konferenciju. (Agencija VLM)

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati